Kuuga_iwsp 發表於 2-12-2014 04:31:57

其實生產咗幾多盒呢 ?
初初好似好鬼罕咁,淨係So哥一間HB應該都50盒起 。 。。

ray文 發表於 2-12-2014 09:57:45

Kuuga_iwsp 發表於 2-12-2014 04:31 AM
其實生產咗幾多盒呢 ?
初初好似好鬼罕咁,淨係So哥一間HB應該都50盒起 。 。。

可能日限...........行無限呢..........:DD

BoAkawaii 發表於 2-12-2014 10:00:22

D人都咪話蘇哥平時賣d嘢比較貴,淨係呢盒嘢,如果喺Y拍bid,已經貴6魚有多,有d人夠膽標3-4K,蘇哥一盒嘢已經幫你慳唔少,仲有積分~~~ 所以蘇哥點都係良心老闆~~~

csysimon 發表於 2-12-2014 10:53:55

我自己MP 23 24, 知貴, 我都訂左每SET 二盒,

有時貴幾十, 食個飯都無左

我自己都係做SALES, 我都唔係賣最平......

Gainax 發表於 2-12-2014 11:30:04

大家未到貨既係咪都係AR度訂?

可變戰士 發表於 2-12-2014 12:56:23

ray文 發表於 2-12-2014 09:57 AM
可能日限...........行無限呢..........

原來係咁, 又學到嘢! {:1_203:}

mythsgod 發表於 2-12-2014 13:22:19

csysimon 發表於 2-12-2014 14:01:22

擺左係到未開:34:

stevenkwok 發表於 2-12-2014 14:33:18

csysimon 發表於 2-12-2014 02:01 PM
擺左係到未開

Me too :x :x :x

BoAkawaii 發表於 2-12-2014 14:36:19

csysimon 發表於 2-12-2014 02:01 PM
擺左係到未開
我買果日原本去緊深圳,點知一打開蘇哥FB,佢話有少量現貨,我拿拿淋衝去HB,好彩買到一盒~~~

之後拎埋上深圳,但而家盒嘢放咗喺深圳住所,想開都開唔到,不過都冇諗住開,唔想知道有乜瑕疵!

csysimon 發表於 2-12-2014 15:15:54

C兄 多頭住家, 可以溝女, 免開房錢喎:65:

BoAkawaii 發表於 2-12-2014 15:55:50

csysimon 發表於 2-12-2014 03:15 PM
C兄 多頭住家, 可以溝女, 免開房錢喎

最好唔好慳呢d錢,一旦比d大陸妹知你深圳住喺邊,想飛甩佢就好難~

ray文 發表於 2-12-2014 16:17:27

可變戰士 發表於 2-12-2014 12:56 PM
原來係咁, 又學到嘢!

你話比我知既..................:x

BoAkawaii 發表於 2-12-2014 17:51:59

究竟日版紙皮箱同Hasbro紙皮箱入面有咩分別?

日限係咪隻文哥入面有出世紙或者獨立一個serial number之類?如果為咗個紙皮箱買貴幾舊水至1K都幾ON X~~~

Kuuga_iwsp 發表於 2-12-2014 23:57:07

BoAkawaii 發表於 2-12-2014 10:00 AM
D人都咪話蘇哥平時賣d嘢比較貴,淨係呢盒嘢,如果喺Y拍bid,已經貴6魚有多,有d人夠膽標 ...

完全同意 ~ :36:
頁: 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28
查看完整版本: EVA X TRANSFORMERS