可變戰士 發表於 5-12-2014 16:43:48

chiman0123 發表於 5-12-2014 02:08 PM
可變兄你都唔弱~!!
見你都玩好多飯,收埋唔少好野

我都好少買玩具, 一定唔夠你地多! 仲拋離好遠個隻! {:1_211:}

我想請教你女王賣8牛兩魚全套算唔算貴呢?? {:1_215:}

可變戰士 發表於 5-12-2014 16:44:55

chiman0123 發表於 5-12-2014 02:09 PM
一楝

仲係有60層樓咁高! {:1_203:}

可變戰士 發表於 5-12-2014 16:55:44

ray文 發表於 5-12-2014 04:27 PM
我都訂唔到.................

你VIP唔使講嘢! 行自動化! {:1_220:} {:1_214:}

可變戰士 發表於 5-12-2014 16:58:05

ray文 發表於 5-12-2014 04:28 PM
咪玩野呀....................

全靠你我先對玩具有少少認識! 係真o架! {:1_220:}

chiman0123 發表於 5-12-2014 16:59:18

可變戰士 發表於 5-12-2014 04:43 PM
我都好少買玩具, 一定唔夠你地多! 仲拋離好遠個隻!

點解唔自己訂??
97200yen~~依家計就6牛中~~
但一年後先比錢,好難講~~
8牛兩魚連運費??咁佢計你9算到~~

可變戰士 發表於 5-12-2014 17:10:58

chiman0123 發表於 5-12-2014 04:59 PM
點解唔自己訂??
97200yen~~依家計就6牛中~~
但一年後先比錢,好難講~~

其實97200yen, VOLKS包唔包郵費?? {:1_222:}

自己唔咪太識訂嘢! 所以.............. :(

一係你幫我訂隻女王, 我俾返錢你! :77:

tonylee12003 發表於 5-12-2014 17:23:39

呢隻海外版好似都唔二千隻,見老虎賣d行版都有編號,好似寫XXX/1959,日版果d就XX/1056.?

chiman0123 發表於 5-12-2014 17:38:57

可變戰士 發表於 5-12-2014 05:10 PM
其實97200yen, VOLKS包唔包郵費??

自己唔咪太識訂嘢! 所以..............

{:1_203:}無問題~~不過可變兄到時你可能要黎荃灣拎~~
VOLKS當然唔包運費啦~~運費ems你預4-5000yen(上次初音收左我4200yen)

可變兄你要訂咩??女王??另外仲有2套衫~~
97200yen係女王+2套衫~~

chiman0123 發表於 5-12-2014 17:42:36

https://www.volks.co.jp/page_ex.jsp?CONTROLID=SS0010&BUSINESSID=InitDisp&shtNo=PRE00122&dispID=DD_Pre2014_en&version=en
可變兄可睇下先~~

可變戰士 發表於 5-12-2014 17:56:24

chiman0123 發表於 5-12-2014 05:38 PM
無問題~~不過可變兄到時你可能要黎荃灣拎~~
VOLKS當然唔包運費啦~~運費ems你預4-5000yen(上次 ...

荃灣攞没有問題, 我要女王全套, (女王加2套衫) 全數97200yen, 你要我幾時入錢就出聲! 今次真係感謝你! :love:

咁我要同泉記講改買第2啲嘢! {:1_197:}

chiman0123 發表於 5-12-2014 18:44:00

Volks收我錢我再通知你(一年後@@)都要講句"匯率可升可跌"舉手之勞姐!!

mythsgod 發表於 5-12-2014 19:19:57

可變戰士 發表於 6-12-2014 02:25:12

chiman0123 發表於 5-12-2014 06:44 PM
Volks收我錢我再通知你(一年後@@)都要講句"匯率可升可跌"舉手之勞姐!!

感謝你! chiman兄! 匯率升跌我知道的! :$

女王真係好物, 真係唔買唔得! :77:

chiman0123 發表於 6-12-2014 09:47:34

可變戰士 發表於 6-12-2014 02:25 AM
感謝你! chiman兄! 匯率升跌我知道的!

搞掂~~你check下~~(其他個人資料我del左)你check下3樣野有無錯~~
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t31.0-8/10848839_10205761243257142_3900474833545353003_o.jpg
到時比錢前我試下可否改地址~~因為我一早訂了,volks依家分左2張單{:1_237:}
不過咁大盒,夾運都唔會平~~所以無咩所謂啦~~{:1_228:}

可變戰士 發表於 6-12-2014 12:34:45

chiman0123 發表於 6-12-2014 09:47 AM
搞掂~~你check下~~(其他個人資料我del左)你check下3樣野有無錯~~

到時比錢前我試下可否改地址~~因為我 ...

ok .......... 真係非常之感激! {:1_235:}
頁: 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32
查看完整版本: EVA X TRANSFORMERS