BoAkawaii 發表於 29-11-2014 03:39:54

宇宙之王者 發表於 28-11-2014 09:33 PM
請問係咪天價?

2隻牛,算平過日版原色MP-10炒價,由於我冇訂,本身冇諗過買嘅,但見到d毒post,心思思又想要,見到HB FB話有少量現貨,冒住比警棍打嘅風險都要拿拿淋衝去,果陣5點幾,唔算好多人,好彩買到盒,蘇老闆話每人限買一盒,咁好公平,最憎好似尖沙咀狗狗城每個大陸人買幾隻馬年文又或者美版MP-10!

不過另外個post,有位Ching話已經賣晒,我走果陣明明有3幢,一晚賣晒,好誇張!

csysimon 發表於 29-11-2014 08:53:00

好多人訂左,未得閒去

呢d玩具正路訂左先,唔洗煩:34:

可變戰士 發表於 29-11-2014 10:50:22

未買去Y拍睇, 啲人多數流哂去賣. {:1_377:}

csysimon 發表於 29-11-2014 15:41:07

巳拿左 eva + 21 + lg 05

要諗下擺係邊....

ray文 發表於 29-11-2014 23:22:35

可變戰士 發表於 28-11-2014 09:08 PM
見到你搬幾箱貨走。

你自己咋嘛...........:what:

可變戰士 發表於 29-11-2014 23:45:12

ray文 發表於 29-11-2014 11:22 PM
你自己咋嘛...........

唔巧意思, 擒晚都係0消費! 大黃蜂今日先派, eva文又無錢買! 無得鳩嗚!!!!!!!!!!! :DD

ray文 發表於 29-11-2014 23:53:30

可變戰士 發表於 29-11-2014 11:45 PM
唔巧意思, 擒晚都係0消費! 大黃蜂今日先派, eva文又無錢買! 無得鳩嗚!!!!!!!!!!!

你咁多範數點會0消費呀...........快d post隻EVA文黎睇啦~:57:

可變戰士 發表於 30-11-2014 00:02:18

ray文 發表於 29-11-2014 11:53 PM
你咁多範數點會0消費呀...........快d post隻EVA文黎睇啦~

邊有你咁幸褔吖! 即刻有得玩! {:1_211:}

ar都未知幾時派?? {:1_207:}

ray文 發表於 30-11-2014 00:13:44

可變戰士 發表於 30-11-2014 12:02 AM
邊有你咁幸褔吖! 即刻有得玩!

我都未有得玩...............連大波連都未有呀..............{:1_229:}

csysimon 發表於 30-11-2014 07:38:13

大波連係邊間????

ray文 發表於 30-11-2014 12:15:37

ray文 發表於 30-11-2014 12:13 AM
我都未有得玩...............連大波連都未有呀..............

你就好啦.........未有大貨返呀.......要過多兩日~:oh:

可變戰士 發表於 30-11-2014 12:49:02

ray文 發表於 30-11-2014 12:13 AM
我都未有得玩...............連大波連都未有呀..............

我想要eva文................... :help:

csysimon 發表於 30-11-2014 20:19:42

仲係唔知邊到叫大波連:35:

ray文 發表於 1-12-2014 10:13:07

可變戰士 發表於 30-11-2014 12:49 PM
我想要eva文...................

你冇咩...........你係vip有老闆留埋比你, 怕入唔到咩...........:36:

ray文 發表於 1-12-2014 10:14:18

csysimon 發表於 30-11-2014 08:19 PM
仲係唔知邊到叫大波連

其實即係shf龍珠布洛尼........:DD
頁: 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26
查看完整版本: EVA X TRANSFORMERS