hulk123 發表於 1-12-2014 11:16:49

各位師兄, 這隻EVA文有Hasbro同Takara Tomy兩個版本, 請問上色及細緻位有冇吾同? Thanks

可變戰士 發表於 1-12-2014 12:41:15

ray文 發表於 1-12-2014 10:13 AM
你冇咩...........你係vip有老闆留埋比你, 怕入唔到咩...........

都仲未到手, V嘜鬼IP. :26: :67:

再講!:36: 你先係vip, 仲係超級嗰隻添! {:1_220:}

ray文 發表於 1-12-2014 12:45:24

可變戰士 發表於 1-12-2014 12:41 PM
都仲未到手, V嘜鬼IP.

我咪何常唔係未到手...................:42:

可變戰士 發表於 1-12-2014 12:52:37

ray文 發表於 1-12-2014 12:45 PM
我咪何常唔係未到手...................

蘇老板唔咪留咗1板俾你咩?? {:1_222:} {:1_222:} {:1_222:}

ray文 發表於 1-12-2014 12:57:59

可變戰士 發表於 1-12-2014 12:52 PM
蘇老板唔咪留咗1板俾你咩??

我都唔識邊個蘇老闆........佢又唔識我.......都話你係vvip啦~{:1_228:}

Usteakum 發表於 1-12-2014 14:54:09

未拎到手X2, 老板話日本未派到貨呢......

BoAkawaii 發表於 1-12-2014 15:29:03

蘇老闆好唔公平~~~ 我呢d普通member就只可以買一隻,睇嚟其他Ching蘇老闆留咗每人一打~~~ :he:

whitedol 發表於 1-12-2014 16:30:48

ordered in robotkingdom b4, but not yet received

csysimon 發表於 1-12-2014 17:00:48

hulk123 發表於 1-12-2014 11:16 AM
各位師兄, 這隻EVA文有Hasbro同Takara Tomy兩個版本, 請問上色及細緻位有冇吾同? Thanks

有二個版本?
我果隻開出黎都係SHOW TOMY

mudwk 發表於 1-12-2014 17:51:14

BoAkawaii 發表於 1-12-2014 03:29 PM
蘇老闆好唔公平~~~ 我呢d普通member就只可以買一隻,睇嚟其他Ching蘇老闆留咗每人一打~~~
蘇老闆好野呀,德哥叫得做「全香港最x受歡迎玩具店」梗係唔係流啦。:p

好彩我訂到:$

超港人 發表於 1-12-2014 18:36:52

BoAkawaii 發表於 1-12-2014 20:42:47

mudwk o

BoAkawaii 發表於 1-12-2014 20:45:49

mudwk 發表於 1-12-2014 05:51 PM
蘇老闆好野呀,德哥叫得做「全香港最x受歡迎玩具店」梗係唔係流啦。

好彩我訂到

我當初冇訂到,係果日蘇記FB話有現貨,好彩比我買到一盒~~~

zz晴天 發表於 1-12-2014 22:21:50

訂個間好似
仲未有貨
:50:

可變戰士 發表於 2-12-2014 01:16:04

ray文 發表於 1-12-2014 12:57 PM
我都唔識邊個蘇老闆........佢又唔識我.......都話你係vvip啦~

熟客仔扮唔識?! :47:你好假................... :70:
頁: 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27
查看完整版本: EVA X TRANSFORMERS