Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] EVA X TRANSFORMERS

各位師兄, 這隻EVA文有Hasbro同Takara Tomy兩個版本, 請問上色及細緻位有冇吾同? Thanks
ray文 發表於 1-12-2014 10:13 AM
你冇咩...........你係vip有老闆留埋比你, 怕入唔到咩...........

都仲未到手, V嘜鬼IP. :26: :67:

再講!:36: 你先係vip, 仲係超級嗰隻添! {:1_220:}

可變戰士 發表於 1-12-2014 12:41 PM
都仲未到手, V嘜鬼IP.  

我咪何常唔係未到手...................:42:
ray文 發表於 1-12-2014 12:45 PM
我咪何常唔係未到手...................

蘇老板唔咪留咗1板俾你咩?? {:1_222:} {:1_222:} {:1_222:}
可變戰士 發表於 1-12-2014 12:52 PM
蘇老板唔咪留咗1板俾你咩??

我都唔識邊個蘇老闆........佢又唔識我.......都話你係vvip啦~{:1_228:}
未拎到手X2, 老板話日本未派到貨呢......
蘇老闆好唔公平~~~ 我呢d普通member就只可以買一隻,睇嚟其他Ching蘇老闆留咗每人一打~~~ :he:
ordered in robotkingdom b4, but not yet received
hulk123 發表於 1-12-2014 11:16 AM
各位師兄, 這隻EVA文有Hasbro同Takara Tomy兩個版本, 請問上色及細緻位有冇吾同? Thanks

有二個版本?
我果隻開出黎都係SHOW TOMY
BoAkawaii 發表於 1-12-2014 03:29 PM
蘇老闆好唔公平~~~ 我呢d普通member就只可以買一隻,睇嚟其他Ching蘇老闆留咗每人一打~~~

蘇老闆好野呀,德哥叫得做「全香港最x受歡迎玩具店」梗係唔係流啦。:p

好彩我訂到:$
頭像被屏蔽
[quote]mudwk o
mudwk 發表於 1-12-2014 05:51 PM
蘇老闆好野呀,德哥叫得做「全香港最x受歡迎玩具店」梗係唔係流啦。

好彩我訂到

我當初冇訂到,係果日蘇記FB話有現貨,好彩比我買到一盒~~~
訂個間好似
仲未有貨
:50:
ray文 發表於 1-12-2014 12:57 PM
我都唔識邊個蘇老闆........佢又唔識我.......都話你係vvip啦~

熟客仔扮唔識?! :47:  你好假................... :70: