Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] EVA X TRANSFORMERS

ray文 發表於 1-12-2014 12:57 PM
我都唔識邊個蘇老闆........佢又唔識我.......都話你係vvip啦~

熟客仔扮唔識?! :47:  你好假................... :70:
其實生產咗幾多盒呢 ?
初初好似好鬼罕咁,淨係So哥一間HB應該都50盒起 。 。  。
Kuuga_iwsp 發表於 2-12-2014 04:31 AM
其實生產咗幾多盒呢 ?
初初好似好鬼罕咁,淨係So哥一間HB應該都50盒起 。 。  。

可能日限...........行無限呢..........:DD
D人都咪話蘇哥平時賣d嘢比較貴,淨係呢盒嘢,如果喺Y拍bid,已經貴6魚有多,有d人夠膽標3-4K,蘇哥一盒嘢已經幫你慳唔少,仲有積分~~~ 所以蘇哥點都係良心老闆~~~
我自己MP 23 24, 知貴, 我都訂左每SET 二盒,

有時貴幾十, 食個飯都無左

我自己都係做SALES, 我都唔係賣最平......

大家未到貨既係咪都係AR度訂?
ray文 發表於 2-12-2014 09:57 AM
可能日限...........行無限呢..........

原來係咁, 又學到嘢! {:1_203:}
頭像被屏蔽
擺左係到未開:34:

Me too :x :x :x

我買果日原本去緊深圳,點知一打開蘇哥FB,佢話有少量現貨,我拿拿淋衝去HB,好彩買到一盒~~~

之後拎埋上深圳,但而家盒嘢放咗喺深圳住所,想開都開唔到,不過都冇諗住開,唔想知道有乜瑕疵!

C兄 多頭住家, 可以溝女, 免開房錢喎:65:
csysimon 發表於 2-12-2014 03:15 PM
C兄 多頭住家, 可以溝女, 免開房錢喎

最好唔好慳呢d錢,一旦比d大陸妹知你深圳住喺邊,想飛甩佢就好難~
可變戰士 發表於 2-12-2014 12:56 PM
原來係咁, 又學到嘢!

你話比我知既..................:x
究竟日版紙皮箱同Hasbro紙皮箱入面有咩分別?

日限係咪隻文哥入面有出世紙或者獨立一個serial number之類?如果為咗個紙皮箱買貴幾舊水至1K都幾ON X~~~