可變戰士 發表於 15-12-2014 17:46:55

chiman0123 發表於 15-12-2014 04:48 PM
可變兄~~官方合體出左~~幾時有包膠睇先

空派?? 未攞吖? ar唔知幾時派? 無得交.... :DD

tamiomonkey 發表於 15-12-2014 18:22:32

強強結合的結果就是
錢錢多多

mythsgod 發表於 15-12-2014 20:02:38

mythsgod 發表於 15-12-2014 20:04:42

mythsgod 發表於 15-12-2014 21:00:27

Usteakum 發表於 15-12-2014 21:50:06

mythsgod 發表於 15-12-2014 09:00 PM
如果是 日版限量 就合理, 但如果是 海外版限量卻要等 1個多月, 就.....

日版限量我見香港都有發售,所以我有D唔明囉,難道貨源不一?

mythsgod 發表於 15-12-2014 22:11:19

可變戰士 發表於 15-12-2014 22:23:23

mythsgod 發表於 15-12-2014 10:11 PM
其中1個可能性是...老闆用船運來省運費,從而賺更多, 但比其他店遲 1個月+, 就真的有點...

做生意想賺多啲無可口非, 最緊要有貨俾到客就OK! 只係有啲担心! 出面都賣得7788, 要後追就幾麻煩! :cool:

你知喇! :p 如果無貨仲要同有位"老變專家之稱"嘅Rxy文爭, 真係無運行o架! :he:

mythsgod 發表於 15-12-2014 22:39:54

Gainax 發表於 15-12-2014 22:50:41

mythsgod 發表於 15-12-2014 10:39 PM
其實我也替師兄們擔心, 現貨確是差不多賣光了, 而且這些限定品, AR 絕對及不上 HB 可以返那麼多貨, 後追 ...
我果日行過拎住張單問老細,其實呢個係咩版黎,佢話係日版.... :38:

我印象中訂果時佢提過,呢批訂既會係日本寄去米國,再寄番香港,點解要咁做就無深究了 :67:

可變戰士 發表於 15-12-2014 23:04:14

mythsgod 發表於 15-12-2014 10:39 PM
其實我也替師兄們擔心, 現貨確是差不多賣光了, 而且這些限定品, AR 絕對及不上 HB 可以返那麼多貨, 後追 ...

唔咪喺個紙箱度, 已經睇到嗎咩?? :(

mythsgod 發表於 15-12-2014 23:07:37

ray文 發表於 16-12-2014 10:30:39

Usteakum 發表於 15-12-2014 12:37 PM
點解會咁耐架???

RAY兄你無訂咩?你有呀?

我邊有得玩吖.....................:no:

ray文 發表於 16-12-2014 10:31:59

可變戰士 發表於 15-12-2014 12:45 PM
要1月先睇到你份包膠.

我都唔知有冇得玩.....................:cool:

Usteakum 發表於 16-12-2014 12:20:44

ray文 發表於 16-12-2014 10:30 AM
我邊有得玩吖.....................

咁有訂就有希望...無訂的話,,高追就睇你自己了
頁: 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36
查看完整版本: EVA X TRANSFORMERS