Toysdaily 玩具日報

查看: 10417|回復: 6

Tomy Tomica 邊到多款賣 ?

今日行玩具街, 見到人買Tomica 車仔, 自己多手又買左架警車, 之後又好多手買麻間警局。一開發覺比想像中好, 想買幾盒, 做個電車場景。想問下邊到有多d款, 同知唔知有無咩網有介紹, 麻煩曬。謝謝。
太元街社團都有o的, 價錢算合理
葵涌新都會有間玩具店有 parts, 不過都幾貴
順便問下tomy田螺車邊到有賣啊:54:
原帖由 martinnitram 於 13-6-2009 11:56 PM 發表
太元街社團都有o的, 價錢算合理
葵涌新都會有間玩具店有 parts, 不過都幾貴

謝, 所以最後都係 太元街 買左成 千蚊....真係可以有排玩
原帖由 bluenavy 於 15-6-2009 11:35 發表

謝, 所以最後都係 太元街 買左成 千蚊....真係可以有排玩

恭喜大大買咗咁多好嘢喎, 買咗啲咩呀? 分享下好喎:handshake:

但重想買多 set 路軌 同火車站。

我上星期都有一日買了 42 架 Tomica 車, 結果花了大約 $1.3k, 講真估唔到買車仔可以花咁多錢.

而昨日加今天又總供花了大約 $1.5k. 真係要冷靜下.