Toysdaily 玩具日報

查看: 12018|回復: 6

[民用車] [車迷天地] 1/64 極速冚街車 -- KYOSHO / TLV Tomica (#2 狂牛林寶)

index:

#2 POST HOBBY x KYOSHO
LAMBORGHINI Countach LP400S & Murcielago R-GT
http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?goto=findpost&ptid=210012&pid=6970607&fromuid=10120

:78: 之前出過一個同樣係1/64車仔系列既post,
不過主打係racing car:
http://toysdaily.com/discuz/thread-196047-1-1.html

今次開多個齋齋講街車!!! :43:

早兩日番左兩部 POST HOBBY x KYOSHO 既林寶,
一架係銀色 Murcielago R-GT:

另一架就係紅色既 Countach LP400S:

兩部都喎限量999部喎。。。:45:

:blame: 我理得佢限量得一部丫!
都無奶由整部自改低角度尾翼我歎呀!!!

哩舖仲唔真係 常Right Turn 呀!!!

:67: 頂佢要我即時同佢開刀!!
好彩都係膠水jack,吹下風筒就甩,
再黐番就。。。乜諗一樣!

:ar: 講真。。。以佢既價錢。。。
同埋京商個名。。。
我覺得兩架都好普通。。。
可能玩慣拉花,
睇見哩d咁plain既好唔老黎。

都係去相啦!!

再黎係 Countach LP400S!!

今日係咁多,下次見!!!:65:
:59:樣有dd衰

您的LMW 長度不符合要求。 當前長度: 12 字節系統限制: 15 到 10000 字節
樣有dd衰

您的LMW 長度不符合要求。 當前長度: 12 字節系統限制: 15 到 10000 字節
Warmblood 發表於 28-6-2013 03:41 PM

好樣既牛係唔好食架,你識西咩。:78:
好樣既牛係唔好食架,你識西咩。
sundaydriver 發表於 28-6-2013 03:43 PM

:43:牛係kai黎撞架.....我知吖.....豬齋
之前出過一個同樣係1/64車仔系列既post,
不過主打係racing car:

今次開多個齋齋講街車!!! ...

sundaydriver 發表於 28-6-2013 03:35 PM

奶嘢TIM.........{:1_203:}
正阿!好車好車!!{:2_307:}{:2_307:}{:2_307:}