Toysdaily 玩具日報

潮流特駒:「有玩SIC嗎? 入黎talk下啦!」

原帖由 wayne_yip 於 24-11-2008 09:50 AM 發表
I want this one.But I don't know where to buy and how much?

原帖由 wowbao 於 24-11-2008 05:51 PM 發表

我都有興趣喔,咩價位先,5該PM下啦~~

More than $1,8XX around............ :shy:

原帖由 Douglas.M.Saint 於 24-11-2008 08:41 PM 發表

More than $1,8XX around............ :shy:

本來見到個價已經嘔血啦,見到D大噶圖直頭吐血身亡添啊~~~:70: :70:
原帖由 wowbao 於 2008-11-24 21:52 發表

本來見到個價已經嘔血啦,見到D大噶圖直頭吐血身亡添啊~~~:70: :70:

德哥嘅圖不嬲都會另到"血流成河":70: :34: :71:

回覆 1414# 的文章

我當年8魚半買左:34:

回覆 1405# 的文章

非常详细,受教,受教, 感激不尽:52:
原帖由 bunnyyau 於 25-11-2008 08:15 PM 發表
我當年8魚半買左:34:

大大今年3月出架,點會變成當年架:58: :58: ,紅心我都係8魚半入架, 格連jack form 唔駛5魚:34: :34:
原帖由 xoxokin 於 27-11-2008 09:20 AM 發表

大大今年3月出架,點會變成當年架:58: :58: ,紅心我都係8魚半入架, 格連jack form 唔駛5魚:34: :34:

点解我5会遇到依D笋野~~~:56: :79:
老人家慣左想當年麻...一時改唔到口
雖然我都唔係好老:58:
原帖由 wayne_yip 於 23-11-2008 12:47 PM 發表

http://pic.yupoo.com/wayneyip ...

欢迎BROTHER到来,我都系广州人,海珠伽,你呢?:51:
PS:BROTHER只SIC 龙牙生存系边度买伽?HOW  MUCH?
我都系在江南西上班,QQ598774436,兼职做下淘宝既,有机会交流下啦~~:45:
生存龙牙“当年”系YF一楼海盗船买既,8鱼有找:43:
今日終於出左隻kuuga黎玩, 轉裝都轉到好累..:54:
118蚊有咁多野玩都幾低:34:

最後以射箭look上櫃
some Blade。:43:

唔該我想問sic電王黃色..藍色同紫色兩盒 $7xx抵買嗎
原帖由 奇異光芒~ 於 9-12-2008 07:40 PM 發表
唔該我想問sic電王黃色..藍色同紫色兩盒 $7xx抵買嗎

貴!我入limited果set320, gun form338連企台:76:
咁而家唔知有冇大大知道係邊可以找到合理價錢既電王??THX:61: