Toysdaily 玩具日報

潮流特駒:「有玩SIC嗎? 入黎talk下啦!」

原帖由 zero1985ex 於 3-11-2008 09:36 PM 發表

不~咁貴ga~!!!我不是hk入的~我入320

大大你個post出得好唔及時...:31:
但sic32同三鬼幾銀..?
有冇大大知影月現在出面要幾銀@@?
原帖由 美洲跳跳虎 於 3-11-2008 22:07 發表
有冇大大知影月現在出面要幾銀@@?

影月classic應該唔貴喎...跳跳
頭像被屏蔽
原帖由 zero1985ex 於 4-11-2008 07:30 PM 發表

sic32....199~250以內
三鬼.....220~270以內

:handshake: :handshake: 大大...香港歡迎你....:D
原帖由 zero1985ex 於 4-11-2008 07:30 PM 發表

sic32....199~250以內
三鬼.....220~270以內

哇,ZERO1985EX兄個價錢好正哦,請問你所処邊度啊?價錢甘平

如何請你代勞阿?
原帖由 zero1985ex 於 3-11-2008 06:40 PM 發表
呢到有冇大大想要~以下ge  SIC  (我可以幫你們買~我戈邊大把貨~而且全都低於原先個yen 價好多)
Vol,黑魔+車   Vol,14   Vol,29   Vol,32   Vol,34    Vol,33   Vol,37   Vol, 40   Vol,限定3鬼................等等 ...

SIC 36我知道皆旺有,係3樓,不過個價就.......#(*
原帖由 zero1985ex 於 2008-10-27 00:19 發表

響鬼sic32~我也可以幫你買~我戈邊平同有好多貸~!!!

敢問大大你個邊仲有無sic 35/sic 39呢???:77:
頭像被屏蔽
原帖由 zero1985ex 於 5-11-2008 09:05 PM 發表
35冇晒lu~~!!!
39就仲有~但要350 ar~~~hk仲平la~!!!
我戈邊~只係d再版sic 先會較平~!!!

大大幾時會黎香港坐下ar...:D
原帖由 zero1985ex 於 2008-11-5 21:05 發表
35冇晒lu~~!!!
39就仲有~但要350 ar~~~hk仲平la~!!!
我戈邊~只係d再版sic 先會較平~!!!

THANKYOU晒...:77:

幾時嚟香港坐吓:78:
ZERO大你果边SIC 29几氵?:77:
我想問各位大大是如何保養自己的SIC?同埋點分係5係初版?
原帖由 op234 於 16-11-2008 04:18 PM 發表
我想問各位大大是如何保養自己的SIC?同埋點分係5係初版?

保養.........:@ 要保養ga咩...?:(
初版同再版會有咩分別..?
原帖由 mkcccc 於 16-11-2008 05:56 PM 發表

保養.........:@ 要保養ga咩...?:(
初版同再版會有咩分別..?

无啊,我當SIC係藝術品,所以怕D膠會老化,聽說透明件放耐左會變“粘呼呼” :unhappy: 我又怕D膠會變形、爆裂。。。
我想知各位大大點樣打理,同埋有無辦法可以知道SIC的出廠日期,謝謝