Toysdaily 玩具日報

潮流特駒:「有玩SIC嗎? 入黎talk下啦!」

原帖由 deepz 於 3-7-2009 09:31 PM 發表
我想問邊度有得SIC VOL 24 幪面超人王蛇與騎士買?:shiny:
市價是約幾多?:shiny:

想當年(05or06).........開倉價只用$80,佢就成為咗我第一隻sic la..............

市價:~兩舊有找

咁邊度有得買?:46:
有冇人知4眼仔搞咩...呢排都唔見佢開:53: 我想買隻missing ace:79:
hi all
      請問........sic 28,29,30d素體可否用電王系d素體代替?
      因為I know that the 腳關節of555=好渣,so考慮了很久.......遲遲唔敢下手
      有冇師兄有其他方法解決?
原帖由 hihihhi9 於 5-7-2009 18:48 發表
有冇人知4眼仔搞咩...呢排都唔見佢開:53: 我想買隻missing ace:79:

TRY 17:00 or after:58:

回覆 1760# 的文章

THX:61: 未有現貨...但訂左lu:52:
原帖由 hihihhi9 於 7-7-2009 19:31 發表
THX:61: 未有現貨...但訂左lu:52:

:71: :71: :71:
咁邊度有得SIC VOL 24 幪面超人王蛇與騎士有得買?:59: :59:
原帖由 deepz 於 7-7-2009 09:24 PM 發表
咁邊度有得SIC VOL 24 幪面超人王蛇與騎士有得買?:59: :59:

今日雞旺2f見到有...一上電梯果到附近:71:
原帖由 deepz 於 7-7-2009 09:24 PM 發表

YAHXX LA
但比市價貴好多...:70: :70:
原帖由 deepz 於 8-7-2009 12:23 AM 發表
但比市價貴好多...:70: :70:

比市價貴??,依隻係幾年前出架喎,點比較呀,
你當時有大量貨時入唔到,
到現在件貨在市場都剩下很不多的心情況下,比你入到都算幸運  
好似限定紅心為例,我hkd8xx 入,我朋友話5仟日圓的東西,你點會用hkd8xx買架,
後來真係無咩貨炒到上天,我朋友都要hkd13xx入啦!!
時機問題,你最平時入唔到,又覺得貴,o甘你等下笨大再版啦:45: :45:
好!屈服:68: ...去yxhxx bid...:80:

原帖由 deepz 於 8-7-2009 14:34 發表
好屈服:68: ...去yxhxx bid...:80:

HOPE YOU CAN SUCCESS:p
今日買左missing ace~
仲訂左西鬼同凍鬼~~~:52: