Toysdaily 玩具日報

潮流特駒:「有玩SIC嗎? 入黎talk下啦!」

原帖由 freedomm1 於 17-7-2009 23:49 發表
請問SIC vol.43 電王Gun form幾錢左右:?

之前見過 $!(( :58:
4眼仔個度D土炮SIC 通常要幾錢架:? :?
想搵黑魔12再版同the first電單車
邊到仲有同埋好價:76:
原帖由 改咩名好? 於 19-7-2009 13:07 發表
4眼仔個度D土炮SIC 通常要幾錢架:? :?

5 - 7 舊左右:58:
請問...........
我見faiz(28) classic嗰d都不過只是2字頭.........
but why 初版起碼要3舊?
因為我最近bid左件初版,但價錢比想像中底好多.....難道我買了假貨?!
原帖由 CTh 於 21-7-2009 11:42 PM 發表
請問...........
我見faiz(28) classic嗰d都不過只是2字頭.........
but why 初版起碼要3舊?
因為我最近bid左件初版,但價錢比想像中底好多.....難道我買了假貨?!

應該無假野,不過如果你會開盒玩,買classic算啦:45: :45:
何必要一定話初唔初版呢,除非你攞黎話投資呀炒呀o甘啦:80: :80:
我屋企D  sic咩版都有(初版,再版,再再版,日版,行版,中國版,亞洲版,classic 版, 放哂出黎都唔知咩版打咩版啦) :58: :58:
就O甘睇 邊分到架,:34: :34:
原帖由 xoxokin 於 23-7-2009 10:02 AM 發表

應該無假野,不過如果你會開盒玩,買classic算啦:45: :45:
何必要一定話初唔初版呢,除非你攞黎話投資呀炒呀o甘啦:80: :80:
我屋企D  sic咩版都有(初版,再版,再再版,日版,行版,中國版,亞洲版,classic 版, 放 ...

嘩,三劍俠好搶bor
:76:
原帖由 xoxokin 於 23-7-2009 10:02 發表

我屋企D  sic咩版都有(初版,再版,再再版,日版,行版,中國版,亞洲版,classic 版, 放 ...

:71: :71: :71:
頭像被屏蔽

終于入埋NEGA....各位大大得閑支持下:77: : http://www.toysdaily.com/discuz/thread-102879-1-1.html
想問問各大大現在最平一隻nega form電王要幾多:?
昨晚一入 - 土炮SIC 凍鬼 & 梅花 JACK FORM凍鬼頭部及音擊捧 & 梅花 JACK FORM 頭部可著燈, 正~!:71:

謝謝觀賞 :77: :77:
原帖由 潮流特駒 於 25-7-2009 11:13 AM 發表
昨晚一入 - 土炮SIC 凍鬼 & 梅花 JACK FORM凍鬼頭部及音擊捧 & 梅花 JACK FORM 頭部可著燈, 正~!:71:

http://farm3.static.flickr.com/253 ...

梅花jack form&凍鬼幾多:?
四眼仔凍鬼已出?:69:
原帖由 bigjohn2hk 於 25-7-2009 12:16 發表
四眼仔凍鬼已出?:69:

:58: 去開搵佢, 有咪俾我先囉~! :he: