Toysdaily 玩具日報

潮流特駒:「有玩SIC嗎? 入黎talk下啦!」

原帖由 山口式小朋友II 於 4-6-2009 11:19 PM 發表

用風筒吹到軟化後,會容易變形...
所以成功插入ball joint後,最好『灘一灘凍』先玩..
如果唔係...真係好易變[ 軟腳蟹 ]。
好對唔住丫大大....:56:唔記得左提你................

...........:50: 雖然真係鬆左小小(小小姐,因為我都唔係即刻玩)沒相干
唔係大大教路,佢都變唔返佢的真面目,蝗蟲怪人black:43:
唔該哂就真:64:
原帖由 dmkam 於 5-6-2009 01:06 發表

...........:50: 雖然真係鬆左小小(小小姐,因為我都唔係即刻玩)沒相干
唔係大大教路,佢都變唔返佢的真面目,蝗蟲怪人black:43:

:77:恭喜晒, 不過由於您中了SIC毒, 您應該想買多盒, 變晒兩個形態出來擺:he:
原帖由 潮流特駒 於 5-6-2009 10:21 AM 發表

:77:恭喜晒, 不過由於您中了SIC毒, 您應該想買多盒, 變晒兩個形態出來擺:he:

我想買埋影月多d:44:
信彥,光太郎等你等得好苦啊:help:
原帖由 dmkam 於 5-6-2009 10:51 AM 發表

我想買埋影月多d:44:
信彥,光太郎等你等得好苦啊:help:

無錯最好show 哂幾個形態出來
原帖由 dmkam 於 5-6-2009 01:06 AM 發表

唔洗客氣~:43: 呢個方法都係呢道D師兄教既~~
祝你既S.I.C.毒越中越深啦...........:p
還返條變身腰帶比您喇~! (my DIY SIC NEGA)小弟自作業 NEGA, 經"添加長角"、"全身消光"及"自製腰帶"後, 表現如何? 比啲意見啦~!:77:

good job~! :71:
各位大大不用再毒我la,所謂no money no talk:62:
不過如果呢個暑假有返暑期工的話,
影月,我一定會買埋你同黑日決一勝負的:*
原帖由 dmkam 於 2009-6-6 11:15 AM 發表
各位大大不用再毒我la,所謂no money no talk:62:

呢道咁多位大大唔會咁易放過你既.....:p
大大加油啦你!影月等緊你帶佢返屋企嫁~""":p :p :p
請問有無大大知,依家邊道可以搵到『日版初版既S.I.C. Vol.35 Blade劍』?唔該哂~*:64:
原帖由 Karaku 於 7-6-2009 01:11 發表
請問有無大大知,依家邊道可以搵到『日版初版既S.I.C. Vol.35 Blade劍』?唔該哂~*:64:

yahoo bib, e-bay....:p
各位大大sic 金仔最平how much:77:
原帖由 officeboy3988 於 7-6-2009 11:42 發表
各位大大sic 金仔最平how much:77:

平過4舊:cool:
原帖由 dmkam 於 6-6-2009 11:15 發表

有心唔怕遲 :58:
原帖由 UFO 於 6-6-2009 01:16 發表
good job~! :71:

THX BOY:77: