Toysdaily 玩具日報

樓主: Fukuiraptor

武裝戰線 Crows & Worst 討論區

想放哂D CROWS WORST 公仔

10C 22CM 12吋都有D,

有意請E-MAIL lamdog19999@yahoo.com.hk

OR WHATSAPP 51778501
有盒無盒都收,但只收下邊list既人物
咩野版本都無所謂,但有盒點都會優先
唔係22cm,而係其他周邊一律不收

芹澤多摩雄,村田將五,武田好誠
春山孝一,木津京介,九能龍信
米崎,香月真,月本光政
本城俊明,奈良明,姬川敬,金淳寛
清廣義已,鐵生(新版或後生)玄場壽,花澤三郎(大褸或唔帶眼鏡),林田惠,鳴海大我

歡迎wtapp或fb inbox傾
電話:67748487
Fb:hibiki hui
回復 9647# 比達

係咪放worst/crows 22cm呀?
可以whatsapp我嗎?67748487
回復 9660# Fukuiraptor

係咪放worst/crows 22cm呀?
可以whatsapp我嗎?67748487
你好,想問下有無人放22cm既公仔!!!!!!!!!!!!!!!!想收呀!!!!!!!!!!!!!!
希望有既人會搵我一下sosad我唔想去皆旺食貴貨,二手有盒或無盒都收sosad
ps:如果真係要去皆旺睇,係咪大部份既人物都會找到?
你好,想問下有無人放22cm既公仔!!!!!!!!!!!!!!!!想收呀!!!!!!!!!!!!!!
希望有既人會搵我一下sosad我唔想去 ...
hibiki_hui 發表於 11-3-2014 03:20 AM

Please Check PM~
樓上
我覆唔到你pm,唔夠分
不如你話我知你有咩款啦?姬川你有無?
其實因為我大部份都收,最緊要係你肯講哂,你有d咩野,thx

我的22,30CM,武裝戰線!
no pics...{:1_215:}

有意PM WHATSAPP我

上排 22 CM 加隻春道骷髏

下排半身像

CRAZY HEAD 4隻 2春道2花

鐵生景品2隻 黑,白

2隻30CM 好誠,花

一堆10CM

請問有冇人有尼隻出讓?
請問有冇人有尼隻出讓?
kteca 發表於 11-5-2014 11:55 PM

早排拍賣場有隻$4xx , 擺了成個月有多都冇人bid ...:38:
早排拍賣場有隻$4xx , 擺了成個月有多都冇人bid ...
koma_rider 發表於 15-5-2014 01:03 PM

{:1_201:} 唔係掛, 而家仲有冇呀?
有意PM WHATSAPP我

上排 22 CM 加隻春道骷髏

下排半身像

CRAZY HEAD 4隻 2春道2花 ...
lamdog123 發表於 9-5-2014 12:44 AM

出售,有意add whatsapp 51778501
原來Dive已經破產了....