Toysdaily 玩具日報

樓主: Fukuiraptor

武裝戰線 Crows & Worst 討論區

回復 9645# Fukuiraptor

bidchanbid@yahoo.com.hk
請在email中留電話
我都有得放呀....
有冇人放 月本光政22cm:64:
有冇人放 月本光政22cm
hi987654321 發表於 24-3-2013 08:04 PM

除左光政仲有無想要?
我有32cm放.有興趣pm我留聯絡方法洽談
有無人想放 crazy heads?鐵生,好誠
有無人放 Next Label Big Boss...?
沒有各大佬的通報...連出咗兩期書冇買都唔知添...{:1_197:}
回復 9650# ken_bo8746

師兄有咩32CM呀^^
回復 9654# SANG

1.Next Label 30cm 武裝戰線六代頭目白色皮褸鐵生.
2.啡色皮樓村田將五
3.NEXT LABEL BLACK LIST坊屋春道 32cm 緣色外套
4.NEXT LABEL BLACK LIST    武田好誠 32cm黑色短 tee 紋身版.
5.NEXT LABEL BLACK LIST 月島花 30cm 白色

全部己開後放在原盒 display 極新 98%
回復 9654# SANG

有興趣留email 聯絡
回復 9656# ken_bo8746

師兄你pm我電話wtsapp傾ok?呢到留唔係幾好︿︿
回復 9657# SANG

我pm吾到.我留電話在我 email :    ken_bo8746@yahoo.com.hk
好彩前年年尾診仲有人問好價放哂 一早離場{:2_287:}

睇見而家個價.....真係平都冇乜人接..

dive /高橋 玩死自己, 出得太密又食錢 ~~
而家平到冇人有:44: