Toysdaily 玩具日報

樓主: Fukuiraptor

武裝戰線 Crows & Worst 討論區

30CM 龍信

得番22CM 獨市...
saga64 發表於 14-2-2012 10:32 PM

我又唔玩22cm.....即係迫我放棄CxW......
我也是儲10cm及30cm的, 懶理日後有沒有新品推出, 要是喜歡的就不應放棄~:!
頭像被屏蔽
因為真係太少入黎,睇漏咗恭喜shion 兄女兒出世,
祝佢聰明伶俐,人見人愛~~~~
DIG 發表於 14-2-2012 11:44 PM

谢谢DIG兄!又快两个月过去了!现在10cm产品感觉好凑数,有些重要的角色始终不出,反反复复出的都系那么几个,我也开始选择性地入了,不过我都没有要放弃的想法,因为每每睇下都会好怀念,已经快八年了吧?也有一些小小的成就感。:73:
各位bro好耐無見~
由於小弟改為入其T(連外套計開始已超過30件...:44:),已經沒再入新10CM及半身。
請問有無兄弟願意接收?可PM我
唔知各位對武裝既衫有冇興趣呢?本店現正從日本代理Skull Works, Collars, Crow x Worst等品牌,相信熟識武裝的各位也知道這些是武裝裏的主要服飾牌子。從此以後對武裝服裝有興趣的各位終於不用再捱盗版或貴價水貨了!
唔知各位對武裝既衫有冇興趣呢?本店現正從日本代理Skull Works, Collars, Crow x Worst等品牌,相信熟識武裝 ...
SnakeHead 發表於 25-4-2012 11:46 PM

O really !? 了解了解
小弟岩岩開始睇c&w ,想問下各位 香港除左皆旺仲有邊度有得買c&w 的figure??
小弟岩岩開始睇c&w ,想問下各位 香港除左皆旺仲有邊度有得買c&w 的figure??
hi987654321 發表於 14-5-2012 07:26 PM

除左皆旺...仲有頑童...可能要等佢再開倉...
依家入市有d貨超低...也苦拍賣隻 30cm"黑Tee版春道" 同 "西裝版好誠" 個價低到呢...:help:
27期出左
花仔戰大魔王:71::71:
除左皆旺...仲有頑童...可能要等佢再開倉...
依家入市有d貨超低...也苦拍賣隻 30cm"黑Tee版春道" 同 " ...
koma_rider 發表於 15-5-2012 10:39 AM

邊度係頑童?_?
邊度係頑童?_?
hi987654321 發表於 16-5-2012 11:39 PM

188/信和都有:^:^
有否5.25.27賣,我想買
路過:
嘩我都好耐冇上過嚟鳥~~~~
大家還熱血嗎 ?
雖然我都引退左,但還是很熱血的~~~

以上廢話,可以不理 ^^
路過:
嘩我都好耐冇上過嚟鳥~~~~
大家還熱血嗎 ?
雖然我都引退左,但還是很熱血的~~~

以上廢話, ...
laushing525 發表於 27-5-2012 04:42 AM

真係好耐冇見過你鳥

熱血還在,但已減半~