Toysdaily 玩具日報

樓主: Fukuiraptor

武裝戰線 Crows & Worst 討論區

買唔倒 WORST #25 ....
koma_rider 發表於 3-12-2011 02:38 AM

點解呀?出旺角應該實有架wor.
點解呀?出旺角應該實有架wor.
比達 發表於 5-12-2011 09:33 PM

問暈信和各書屋也沒有現貨...要order...:42:
哦,但係連#26都出左呀~
:$睇左26
今期勁正
問暈信和各書屋也沒有現貨...要order...
koma_rider 發表於 8-12-2011 11:49 PM

同你去188睇睇
見到話你知
今日 kenneth 返咗武裝六代 Bonds 盒蛋,
要買就快手.
回復 9575# spawn+worst

唔該花仔...今日信和買返了~thanks
Update 一下先:73:
Happy new year everybody!😃
好唏嘘,当年的发烧友仅存不多了,我的女儿本周就要出生了,不知道大家近况都如何,很想念之前一起讨论企盼的心情,新的一年,大家工作加油!
好唏嘘,当年的发烧友仅存不多了,我的女儿本周就要出生了,不知道大家近&# ...
Shion 發表於 24-1-2012 12:09 AM

恭喜恭喜,其實相信大部分同好都轉了去facebook

本店將於明天開倉及會有大量CROWS商品
如有興趣黎睇下揀下啦~謝謝
CROWS -
22CM 普通版 $150 , DIVE $200 ,
購買部 $250 , REG 或其他奇怪版 $300
CRAZYHEAD 全線 $200 , 30CM 全線 $400
好無奈地, 睇黎CXW 10cm & 30cm 都想停產了,
今次日本WF沒有新產品公報了.......
可惜.......
放兩張可能係我最後入嘅10CM & 30CM
好無奈地, 睇黎CXW 10cm & 30cm 都想停產了,
今次日本WF沒有新產品公報了.......
可惜.......
放兩張可能 ...
DIG 發表於 13-2-2012 08:15 PM

30CM 龍信:71:

得番22CM 獨市...:69:
好唏嘘,当年的发烧友仅存不多了,我的女儿本周就要出生了,不知道大家近&# ...
Shion 發表於 24-1-2012 12:09 AM

因為真係太少入黎,睇漏咗恭喜shion 兄女兒出世,
祝佢聰明伶俐,人見人愛~~~~