Toysdaily 玩具日報

查看: 16556|回復: 22

TD攝影園地第一次正式活動集中Post相區 (Kabee)

感謝大家對呢次活動嘅支持,喺一波三折之下,總算完成咗第一次正式活動,雖然今次因為天氣問題令到時間上有啲失預算,但係兩位Model嘅表現真係好好!多謝晒!請各位大大有相出嘅就盡量集中喺度Post啦!

睇返上次同Kabee合作啲相,發覺已經係七個幾月前嘅事lu...今次見返佢,第一個印像就係佢瘦咗好多(真係要食返多D嘢啦!),但係佢都仍然keep到表情多多嘅表現,知道佢遲D會簽公司唔會出影會活動,遲D一於私影再見啦! haha....

1# Gundam Girl 轉行 Sell 豬仔? haha....:34:

多謝 pnchan 大大 :(
有幸和各大大學習, 更有傳業靚靚Model, 實在太開心喇:43:

原帖由 silverR 於 30-3-2009 11:29 AM 發表
有幸和各大大學習, 更有傳業靚靚Model, 實在太開心喇:43:

http://images.fotop. ...

睇唔到...未ENABLE呀..
有D咁既事!1:50: 等我攪攪先:(
kabee 麻豆小姐, 祝你日後工作順利, 希望盡快在電視上見到你.

因早走關係, 對不起樓主, 冇貨交...........:49:
代友POST~~~佢開個ACCOUNT但收唔到E-MAIL,POST唔到相, 我幫佢放D先啦~我自己個D...........好大壓力呀......:56:

雖然當日擔心會落雨取消,最後都如期進行又沒落雨.
Kalubee...唔係.係kabee小姐表情多多~mi leung又好夾. 係度多謝咁多位大大同兩位model.:64:

似錄音出唱片嗎?:66:

:shy: 大家都好快手...
:71: Kabee 真係好落力, 又跳又笑, 擒高擒低, 抵讚!
-------------------------------------------------------------------------------

:shy: 靜雞雞出相...

:? 好似唔見左幾張... 執漏左...

原來有呢個活動.......我好想來呀
好多靚相~~~~:46:  好似個樣同之前有d唔同~~~:?
多謝咁多位大大同兩位麻豆 :love:

Kabee真係瘦咗好多 :@

今次影Kabee的相比較小 :53:  希望有機會再合作 :79:

睇黎kabee已經成為左版主御用model :34:
不過kabee個樣好似比起之前殘左d :79:
原帖由 大面豬 於 1-4-2009 21:02 發表
原來有呢個活動.......我好想來呀

一定有機會嘅!
原帖由 sos2sos 於 2-4-2009 12:46 發表
多謝咁多位大大同兩位麻豆 :love:

Kabee真係瘦咗好多 :@

今次影Kabee的相比較小 :53:  希望有機會再合作 :79:

http://lh5.ggpht.com/_sJmj-Qqwtvc/SdQ8nLWM3II/AAAAAAAAEl4/OgFRGCY1_GA ...

睇唔到喔!