Toysdaily 玩具日報

查看: 10391|回復: 18

[玩具攝影] 怪誕城之夜的Jack & Zero

有愛,雖然較貴, Jack有三個不同表情嘅頭, 唔錯, Zero個鼻頭還可以著燈添

Good photo !:73:
好CUTE 呀~ 正{:1_220:}
超正~ {:1_220:}
超..超..超正 {:1_220:}
拍得非常有趣,尤其輕撫那一幅圖,絕贊。
我買咗兩隻都軟腳蟹!
我買咗兩隻都軟腳蟹!
BigOil 發表於 27-4-2014 02:53 AM

我嗰隻玩玩下都腳軟
我嗰隻玩玩下都腳軟
hmsam76 發表於 27-4-2014 03:25 AM

設計出問題,應該用ball join冇事,迫到我萬年從不自修玩具ge人都要出手自己fix lee個問題!要投腳除底褲,先發現問一. 蘿友粒螺絲係過短扭唔實,要千山萬水去旺角揾m25x8螺絲,開螺絲打開底褲後發現問二. 腳與底褲教位接口好大問題,腳接合棒長過底褲接合厚度,跟本計設問題;我用膠片攝响底褲内兩腳的接合棒中間迫實教位,免強暫時解決軟腳蟹問題,但扭得多都會鬆。我唔會再買lee個品牌合金,超雞!有lee d咁玩具,簡直將HT推上神級玩具!我相信lee個品牌未掌握到點用ball join、連頭個join我都要用𠝹刀批大個接口先換到另一個頭!雞到爆!
tim bonton {:1_226:}
設計出問題,應該用ball join冇事,迫到我萬年從不自修玩具ge人都要出手自己fix lee個問題!要投 ...
BigOil 發表於 27-4-2014 10:15 AM

師兄講得好啱,其實之前我都有買過呢個品牌的米奇老鼠,都有呢個問題,但都而家都冇改善過,真係幾失望
師兄講得好啱,其實之前我都有買過呢個品牌的米奇老鼠,都有呢個問題,但都而家都冇改善過 ...
hmsam76 發表於 27-4-2014 11:42 AM

最大鑊係身上白色條紋仲係會退色,不論金屬面、膠身面的白色條紋,而家非常嬲!價錢仲要七魚比d咁質素,好垃圾!
最大鑊係身上白色條紋仲係會退色,不論金屬面、膠身面的白色條紋,而家非常嬲!價錢仲要七魚比d咁 ...
BigOil 發表於 1-5-2014 01:27 PM

但我嗰隻又唔覺甩喎
但我嗰隻又唔覺甩喎
hmsam76 發表於 1-5-2014 07:00 PM

我只係大力少少足實個身去扭螺絲,仲要用紙巾包住個身,事後發現好多段線,要用模型筆補!激死!
我只係大力少少足實個身去扭螺絲,仲要用紙巾包住個身,事後發現好多段線,要用模型筆補!激死!
BigOil 發表於 1-5-2014 09:40 PM

可能我冇大力去捽佢啦