Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: pnchan

TD攝影園地第一次正式活動集中Post相區 (Kabee)

原帖由 於 2-4-2009 15:00 發表
睇黎kabee已經成為左版主御用model :34:
不過kabee個樣好似比起之前殘左d :79:

殘左又未到嘅,瘦咗好多的確係,致於御用model呢樣嘢,都唔係嘅,我嘅御用model 實在太多啦!haha....

PS.今次大家啲相都幾好喔!今次啲相嘅顏色因為天氣關係的確有啲難攪,大家繼續努力Post相喔!
Kabee個樣好似唔同左既?無左嘴唇粒痣?:?
上次見大大影Kabee時係長髮,今次係短髮,短髮感覺上活潑D~:DD
Kabee真係好多表情同動作~好落力~
各位大大D相都影得好靚~~:handshake:
o個日天陰陰應該無咁好影,不過拎埋把透明傘影就正好多~~好有雨天感覺~~:71:
原帖由 pnchan 於 2-4-2009 23:42 發表

睇唔到喔!

Please try again. Sorry :68:
:shy: 九樓出相
:$ 潔白紙巾大大個 friend 好勁~
原帖由 mars 於 21-4-2009 04:22 AM 發表

o甘遲先出相!:blame:

都好,睇完先知自己果 d 最X:die: >下次要比心機啦。:DD
原帖由 mars 於 21-4-2009 04:22 AM 發表
慢功出細貨, 果然好靚~~:^
我個FRIEND問係咪佢毒人買鏡好勁喎~:DD
睇見各ching既靚相, 我諗我都要多多練習....:31:
唔知幾時再有機會呢:handshake:
原帖由 silverR 於 22-4-2009 20:54 發表
睇見各ching既靚相, 我諗我都要多多練習....:31:
唔知幾時再有機會呢:handshake:

遲啲啦!如果活動攪得太密就唔係太好架啦!