Toysdaily 玩具日報

查看: 11215|回復: 19

SF4 隆 & Ken @ NECA

隆整塊面重新畫過,全身補色地方超多

KEN好小小,只需用肉色遮蓋本來在嘴角和下巴的超重陰影即可,眼圈加陰影就得了

即使出品十分麻麻,但我依然認為這是目前最出色的隆和KEN,我一點也不覺得他們個樣怪
入得好~~~:71:你有無打SF4呀?
隆整塊面重新畫過,全身補色地方超多 Did it yourself?
我真係想 Hottoys 出 Street Fighter 12吋 figure, 係就全部入晒, 個場面幾壯觀哇
自由之翼:当然有啦,不过我无家用机,我都系出街打的~好正!我觉得呢只先系真正正斗的格斗游戏,同期的Tenken反而完全无玩。

豪鬼:系自己搞

locat:唔系话HT出唔好,不过,经济好D先出得唔得~

回覆 5# 的文章

唔得!!:34:
原帖由 mr.elljay 於 10-3-2009 10:59 AM 發表
?ib_____DSZWf._kd

隆整塊面重新畫過,全身補色地方超多
http://f20.yahoofs.com/hkblog/CAwaGF ...

Ken sir repaint a lot better wor!

What color you using ar? I also want to repaint Shin from North Star I bought N years ago, his face just turned yellow...fcuk...

電影版唔知有冇人敢出呢:45:
原帖由 Grimlock 於 10-3-2009 12:39 PM 發表

Ken sir repaint a lot better wor!

What color you using ar? I also want to repaint Shin from North Star I bought N years ago, his face just turned yellow...fcuk...

系一只法国出的手油的油,用水开就得了,操作好易,无咩毒性,油完仲有自然哑色效果。D油唔系身边,好似叫Games Workshop,性质同德国出果只专油战锤的油一样的。30蚊一樽左右

呀ken令個隻猩猩王
:34:
:34: :34: :34: :34: :34:
原帖由 locat 於 10-3-2009 11:42 AM 發表
我真係想 Hottoys 出 Street Fighter 12吋 figure, 係就全部入晒, 個場面幾壯觀哇

已經排到好多野,仲黎一套sf............:@ :30: :help:
我是用這一只油∼

以下這一種亦可以∼
Good touch up skill!! Looks more like RYU!  :71: except ken no matter how i still cant accept his evil grin haha :63:
我一點也不覺得他們個樣怪, 我覺得他們個樣十分衰。
個樣.......................!!:69: :69: :69: