Toysdaily 玩具日報

● 生化危機4 小劇場 + 第四生還者(Hunk)

樓主好有心機好正呀...勁呀...:71:
打字機都出埋...:34:
無得save個到真係笑左出黎:DD
好正!:71:
比10個o力:he:
原帖由 lokia 於 19-2-2009 05:53 PM 發表

可以pm埋我ma?? thx~

已pm~

原帖由 riisdi 於 19-2-2009 09:16 PM 發表

re DIY list: p乜鬼m 丫... post 出o黎la :p  又唔係唔見得光 :he:

list...本身可以公開....但某d parts 為左方便有心人去購買....牽涉幾間舖頭名....所以都係費時太揚...:he:

Hunk D.I.Y. 清單提供參考 (有部份零件來歷不明...唔知咩廠出產)

BODY - HOTTOYS

頭盔 - 威龍(SDU 基勒)

MASK - 威龍

夾拿衣(連帽款) - 不明

靴 - 不明

防彈VEST - 威龍(S.W.A.T.)

手套 - 不明

機鎗 - small arms collection vol.1盒蛋 (或者用 HT Jack Krauser 個支)

後腰BAG - HT LEON附件

大肶袋 - Soldier Story USAF

黑色護肘,護膝 - 比較普通...一般12"散件商店都可以搵到....

左右腰袋及背部對講機 - 廠商不明..不過都係一般12"散件商店都可以搵到....

外VEST - 威龍 美軍用品  改法如下:
用INK油黑下半部..上半部肩帶保留原來綠色...拆走本來前面D袋...左右每邊再加各兩個黑色M4彈夾袋...
黑色M4彈夾袋廠商不明...購自12"散件店

原帖由 WalkerMachine 於 19-2-2009 09:46 PM 發表
背景同D草嘅比例又幾好喎!

刻意搵左一段時間...先搵到個撻地方....

原帖由 夏雪 於 19-2-2009 10:59 PM 發表
可以pm埋我ma呀。:handshake:

上面已經列出~~

再次多謝各位嘅回覆~~~
:71: :71:  好正,我都係Bio Hazard 迷,期待緊下個月既來臨:34:
:71: :71:
:50: 哎吔,好暴力,好血腥,好恐佈呀!!!嚇到我疴尿唔出!乜阿里昂個樣咁似城城?你果然天大面子請到佢主演。
正阿, 好有heart 既post~
biohazard 4 ge post依個一定最正:71:
超正, 好有心機, 我都想咁樣玩下 DIY , 不過周街所見都無咩衫賣, 有都係軍事野

ht 以前 d 野真係同 dragon 分別不大, 不過今次 bio 5 個 chris 都麻麻
頭像被屏蔽
原帖由 a_c_e06 於 19-2-2009 06:58 AM 發表
Resident Evil:67:

如果有電鋸佬鋸甩頭就正喇:p

正呀 :35:
where to buy this typewriter?
原帖由 whkvictor 於 28-7-2009 10:50 PM 發表
where to buy this typewriter?

HT 隻皮樓版leon連埋嘅~:65:
原帖由 燒賣 於 28-7-2009 03:14 PM 發表
:50: 哎吔,好暴力,好血腥,好恐佈呀!!!嚇到我疴尿唔出!乜阿里昂個樣咁似城城?你果然天大面子請到佢主演。

咁要去插喉放尿架喇.....:he:
:71: LEE 個貼都好耐下, 而家睇返都好正呀~ 值得回味