Toysdaily 玩具日報

● 生化危機4 小劇場 + 第四生還者(Hunk)

好正~~

無得save個度 so funny~:DD
正到爆炸呀!:no: :no:
強烈要求加入新成員................................................................豆腐生還者:he:
strong, really so strong~~~~ :52:
真係好正好有heart:shiny:
excite !!!!!! like playing game !!!  :70:
好有心機呀
BioHazard 係我其中一隻好鍾意玩既game~ Good~
大製作,小劇場。:71:
外境拍攝,無特技,無替身,真公仔上演。
外加making of:he:

無得頂啦!:74:
謝謝各位喜歡及支持~~~

原帖由 cchchchcc 於 19-2-2009 04:56 AM 發表
凌晨4點幾先黎發d咁勁ge post:50:

因為凌晨4點幾都有人睇POST囉.....:he: 例如大大你啦....

原帖由 azrael 於 19-2-2009 05:01 AM 發表

我本身都想買hunk, 但想買個時已經冇晒貨:79:

大大誤會左喇...Hunk係D.I.Y.架....

原帖由 kaiyu 於 19-2-2009 05:54 AM 發表
咁捨得將leon 訓係草地上:43:

我玩玩具都好粗吓...所以冇乜所謂....

原帖由 a_c_e06 於 19-2-2009 06:58 AM 發表

如果有電鋸佬鋸甩頭就正喇:p

怕場面太血腥啦...嚇親D小朋友...:he:

原帖由 riisdi 於 19-2-2009 07:46 AM 發表

可惜ht 出兩隻leon 都唔出ada... :69:

不過佢出ada 可能好難令fans 滿意:67:

ADA 12" 係好多BIOHAZARD FANS嘅怨念物....包括我在內.....
如果HT有機會出...晚裝look 同SPY look都想要....:handshake: 最好出埋Ashley啦...

原帖由 Douglas.M.Saint 於 19-2-2009 08:22 AM 發表
MAX, your threads are always amazing!  Must be highlighted!  :71: :71: :71:

多謝你~

原帖由 polar_bear 於 19-2-2009 09:12 AM 發表
大大你好鬼正.令外Hunk哥身上應該有一把曲尺同一把軍刀作防身之用,如加上就万分完美了:61:

仲有煩大大可以PM我你個Hunk哥D件及骨架点整.我都好想D,|,丫一個守門口.在此先十億個感激先:77: :77: :77:

雖然game入面佢有手鎗同刀仔....但幅設定圖又睇唔到佢將哩兩件架生裝左去邊.....
佢身上咁多袋...當佢收埋左喺袋入面啦....:DD   其實若果要加...都可以加去腰或大肶位嘅...

另.....Hunk D.I.Y. 清單已經PM左比你啦~~

原帖由 francis_lks 於 19-2-2009 10:15 AM 發表
樓主你對BIO既怨念好強呀! :66:   

都幾架........

原帖由 xleo 於 19-2-2009 09:50 AM 發表
講下講下第5集都就黎出。

原帖由 weio_o 於 19-2-2009 10:24 AM 發表

ps:大大无买克劳萨啊~
ps2:好期待ht快d出bio5的肌肉佬ch ...

冇買JACK啊...出得唔夠大舊...唔o岩心水....
我都希望HT會出第5集 FIGURE啦~~~

原帖由 Vince 於 19-2-2009 10:25 AM 發表

Resident Evil <= 通常叫 惡靈古堡 呢 ...
max 兄 ... 去森林外攝真係好有 heart ... bravo bravo !! :71:
不過, 如果黑夜去森林影會更有 feel, 再 做埋 夜視鏡 effect 咁就更勁了 !!!
kakaaa 不過夜晚 就太危險 了 ... 比 動物 (狼?) 攻擊 是小 ... 比人 劫財 ... 或者 劫埋其他野 就唔好 la ... :80:

我知台灣改名做 惡靈古堡....不過哩個唔係直接用英文原意譯....

我已經等到陰天...又4點後先出發去拍....就係想拍出game中天陰陰個種氣氛.....但效果都係唔多理想....
又懶得用photoshop去執....本來有諗過再夜d先影....不過考慮到光原問題.....要係郊外set燈之餘...
我只係得部DC仔....拍出黎一定會黑蚊蚊.....
其實我拍野個度..係正隔離就有好多個山墳....:DD 哩D野同 野狗呀,打劫呀都唔怕...
反而怕比蚊咬....山蚊咬人好鬼痕...越夜越多....咬到我成手都係....:no:
又&#36366;左成個幾鐘頭....兩隻腳都痺晒......:cool: 走個時....跛&#21523;跛&#21523;咁.....

原帖由 SARU 於 19-2-2009 10:39 AM 發表

強烈要求加入新成員................................................................豆腐生還者:he:

哩個易整呀~~用白色紙盒就係喇~~haha~~:DD
原帖由 MAX 於 19-2-2009 04:08 PM 發表
其實我拍野個度..係正隔離就有好多個山墳.... 哩D野同 野狗呀,打劫呀都唔怕...
反而怕比蚊咬....山蚊咬人好鬼痕...越夜越多....咬到我成手都係....
又&#36366;左成個幾鐘頭....兩隻腳都痺晒...... 走個時....跛&#21523;跛&#21523;咁.....

外攝 ... 真係要 超有 "根性" :$ :*
OT 包黑食 5 就出 ... max 兄 會唔會 打 ?

回覆 40# 的文章

打緊demo...已經訂左隻game PS3 ver.....等到貨~:43:

回覆 41# 的文章

o ... 可惜 ... 我冇 ps3 ... :unhappy:
頭像被屏蔽
原帖由 龍珠迷 於 19-2-2009 04:55 AM 發表
:DD 無得save最好笑

X2:34: :34:
正 :78:
原帖由 MAX 於 19-2-2009 04:08 PM 發表
哩個易整呀~~用白色紙盒就係喇~~haha~~ :DD

買件大豆腐切:p