Toysdaily 玩具日報

● 生化危機4 小劇場 + 第四生還者(Hunk)

超級水準之作, 我地呢個網站既讀者有福lar......:64: :64: :64:
:71: :71:  勁到冇野講! :71:
大大你好鬼正.令外Hunk哥身上應該有一把曲尺同一把軍刀作防身之用,如加上就万分完美了:61:

仲有煩大大可以PM我你個Hunk哥D件及骨架点整.我都好想D,|,丫一個守門口.在此先十億個感激先:77: :77: :77:
點解唔改個名做- 醉拳甘迺迪呀∼:)
:66:  Hunk 係死神山達斯, 呢個比喻正到, hahahaha....
:71:
好post不能不回,希望再加多d劇情,講下講下第5集都就黎出。
哈哈!!下次記得帶色帶啦!!:71:
o, that a nice post, many thx for sharing!!!

Biohazard is my favour game in PS!!!

I can recongnize Aragorn head in my first sight, i think it is not bad!!!

:71: 勁得.............好有心機之作
so fun,big brother:71:
樓主你對BIO既怨念好強呀! :66:  
自己加料好正!:71:
強帖非常正:71:
:shiny: 犀利~~好有heart喞post啊
Resident Evil係台湾,一开始係翻译做"恶灵古堡"~:78:

ps:大大无买克劳萨啊~
ps2:好期待ht快d出bio5的肌肉佬chris:love:
Resident Evil <= 通常叫 惡靈古堡 呢 ...
max 兄 ... 去森林外攝真係好有 heart ... bravo bravo !! :71:
不過, 如果黑夜去森林影會更有 feel, 再 做埋 夜視鏡 effect 咁就更勁了 !!!
kakaaa 不過夜晚 就太危險 了 ... 比 動物 (狼?) 攻擊 是小 ... 比人 劫財 ... 或者 劫埋其他野 就唔好 la ... :80: