Toysdaily 玩具日報

查看: 13992|回復: 21

買左個燈箱試影 柔王丸+ Cool Girl

柔王丸唔使多講,必買!:)

新的Cool Girl有兩套衫,咁就砌左呢個出來啦!:!

用左細機粗粗咁試影。:DD
大大請問係用咩燈箱?
可以影出黎睇下嗎?
同埋貴唔貴架?
因為我聽人講都有d平平地既玩下都唔錯...
但係我唔知係邊度買....:help:
係深水步鴨寮街有得賣,有大中細size,我呢個係中size$7xx,細的好似係$4xx。

原帖由 kilo 於 9-2-2009 03:12 PM 發表
係深水步鴨寮街有得賣,有大中細size,我呢個係中size$7xx,細的好似係$4xx。

http://www.hakutatz.com.cn/produceImage/DS-320-7.jpg" border="0">

:( 都要咁貴呀....
因為我都係用dc影下...
請問大大有冇見過d冇咁勁既~
百幾蚊有交易個d呢?
(如果有埋燈仔係唔係一定要你個隻個d價架?因為只係買黎玩下...唔想用貴野....ths:64: )
原帖由 hei_01 於 9-2-2009 03:33 PM 發表

:( 都要咁貴呀....
因為我都係用dc影下...
請問大大有冇見過d冇咁勁既~
百幾蚊有交易個d呢?
(如果有埋燈仔係唔係一定要你個隻個d價架?因為只係買黎玩下...唔想用貴野....ths:64: )

都有架!鴨寮街都有用布做既燈箱,收藏容易,背境布又多色(好似有四種),百零蚊有交易,不過要自己再買燈(普通慳電膽果隻),效果都唔錯!都係之前有大大講過,詳情睇下玩具日報既『攝影園地』啦!果度有好多大大教路架!
原帖由 Jazzpic 於 9-2-2009 03:44 PM 發表

都有架!鴨寮街都有用布做既燈箱,收藏容易,背境布又多色(好似有四種),百零蚊有交易,不過要自己再買燈(普通慳電膽果隻),效果都唔錯!都係之前有大大講過,詳情睇下玩具日報既『攝影園地』啦!果度有好多 ...

係?
多謝大大報料~
等我去睇睇先~
ths:64:
200有找:78:
原帖由 kilo 於 9-2-2009 02:56 PM 發表

柔王丸唔使多講,必買!:)

新的Cool Girl有兩套衫,咁就砌左呢個出 ...

I've bought this CG too, quite a good one :71:
Somehow yours looks a bit different..... you've put on a new head?
原帖由 小牧愛佳 於 9-2-2009 03:52 PM 發表

:handshake: :handshake: :handshake:
大大可唔可以講下係點整架?
原帖由 hei_01 於 9-2-2009 03:57 PM 發表

:handshake: :handshake: :handshake:
大大可唔可以講下係點整架?

深水步,營記買有3個size,我e個最細,我唔充記得有咩size
你唔用佢可以摺到成個好似公事包咁,有3種顏色(白,黑,藍)布景布跟
原帖由 小牧愛佳 於 9-2-2009 03:52 PM 發表

ha ha, good desktop~~~ :p
原帖由 小牧愛佳 於 9-2-2009 04:08 PM 發表

深水步,營記買有3個size,我e個最細,我唔充記得有咩size
你唔用佢可以摺到成個好似公事包咁,有3種顏色(白,黑,藍)布景布跟

唔該晒大大~
等我出去睇下先~
感激:64:

我個人比較懶.........所以錢都係唔慳得。:ice:
原帖由 roundbun 於 9-2-2009 03:55 PM 發表

I've bought this CG too, quite a good one :71:
Somehow yours looks a bit different..... you've put on a new head?

我係用一個舊Cool Girl body 著左呢套衫再加少少配件,而新的Body著左光身套衫,因為新Body比舊的靚啊!:love:
原帖由 kilo 於 9-2-2009 03:12 PM 發表

http://www.hakutatz.com.cn/produceImage/DS-320-7.jpg" border="0">

我想問下細size個種放唔放到d 12" 落去呀?如果唔得我要買中size了.