Toysdaily 玩具日報

查看: 11559|回復: 8

[個人收藏] 千值練, 水桶黑三一搶閘成功, 成為新寵!

因為由月球衝入大氣層已被燒黑的流龍馬嘅 ”吉他溫”

呢兩日番睇套世界最後之日至發現到流龍馬第二集後要到第八集至再出場...但係我一路都覺得佢係至係主角!

呢隻千值練嘅關節真係好掂!啞黑色真係好靚!又好重合金成份, 好墮手吓不過好易拮花...我隻腳已經甩咗 D 油:sad: 同埋個 stand 真係好唔掂!完全唔夠力 hold 住隻野:cool:

黎去相, 呢隻黑、三一點擺浦土都冇得輸!齋企又得, 唔齋企都得! 得咗...

close up 個惡樣, 呢尐至係霸, 呢尐至係路嗎! 笨大學野啦!真係唔話你隻 SR 真、三一卡嘩兒都唔得呀...

最後我都黎張 hea 拍四代黑、三一全家福. 完本對隻天價嘅Fewture EX 好有其望,可惜...算吧啦∼∼∼ 總結係隻千值練真係好很底!

未訂呢集正野之前, 我係聽都未聽過千值練呢間廠...好在佢之前出嘅我全冇興趣,唔係要後追就大鑊囉!而家好其持隻紅、三一快尐出!

多謝收看:77:

大大最後個張,我4隻都齊,果然係吉他溫friends!!:34:
恭喜發財先!:77:
我都同師兄一樣有嗰4隻
點解手鑼c蓋無左?.............?
拍得真好,黑三一真的做出龍馬的狂,可惜萬代在面相上太保守在設計真三一,現在很期待千值練會如何設計真三一,流口水阿!
紅三一,已成功補訂!:$
點解手鑼c蓋無左?.............?
lukyuet 發表於 31-1-2014 01:03 PM

多謝 CHing 提點, 甩咗, 好在搵返 :77:
拍得真好,黑三一真的做出龍馬的狂,可惜萬代在面相上太保守在設計真三一,現在很期待千值練會如何設計真三 ...
hi600gg 發表於 31-1-2014 01:06 PM

龍馬的狂! 好型容呀!我最鍾意 D 主角有點邪氣的, 如果千值練出真、三一或什至全線三一都出的話, 都會一隻不留, 全掃呀! 其實睇 Metal Build Destiny 嘅質素, 笨大係可以出得好好㗎, 但隻真、三一真係...:53:
土豪, 可以和我交朋支嗎? :46: