Toysdaily 玩具日報

查看: 15674|回復: 12

[版務] 個渣打廣告真係好煩

其實係咪真係要擺係個度呢?:cool:
渣打? 我只見三星同dbs{:1_197:}
裝Adblock......
無廣告呢度捱唔到半年。:no:

回復 4# 上下盤

但可否整個function比人選擇是否接受廣告顯示?? (起碼頁頂果廣告我仲接受到,其他就.........)
回復 5# 神王

其實我都唔曉內部事的,但每個網站都有廣告才可生存,如要清淨版係無可能。:)
回復 6# 上下盤

其實廣告支撐網站運作是無可奈何,
如把廣告放在頁低,要自行拉落去先見到既,我想會員會比較接受
問題是現在每次load td page,大大個adv在右面出現........
基本上load一頁有一半資源要用來load堆廣告{:1_224:}
無法啦,始終網站營運要靠廣告收入,我會選擇接受及習慣:78:
個POST重未入黑洞?:34:版主放大假?:71:
之前我開了個POST說那些和討論標題一樣的廣告POST很討厭,立即被版主放入黑洞:68:

現在TD上下左右都是廣告,真的很討厭:72:
回復  上下盤

但可否整個function比人選擇是否接受廣告顯示?? (起碼頁頂果廣告我仲接受到,其他就...... ...
神王 發表於 27-4-2014 04:18 PM

作為td 讀者,我有時都盡下義務開D廣告嚟望吓⋯⋯ 大家都希望td 繼續服務大眾㗎 :64:
不想看廣告,請你捐錢支持人家網站運作可以嗎?
頁面上下有都無所謂, POST內都無所謂, 有時係右下角果個會煩d, 不過都係自己個芒太細先有影響...
人地都要資金營運, 將就下啦大家~~!!!!