Toysdaily 玩具日報

查看: 12733|回復: 28

[玩具攝影] My KICKASS Hitgirl : 超殺女 / 軍庫女 / 虐殺女 / 秒殺女 (海量圖)

Backup: http://figurehobbyclub.tw/forum/ ... ad&tid=13570&extra=

之前的侍鬼project內外拍佔了不少時間,今終於玩Kickass Hitgirl。 雖然副廠產品,但個人認為小刀金屬,頭雕怎不像也比Medicom那施好多了,而披風內藏天線 (好過Man of Steel…)。 這一輯相沒戴好眼罩露不了眼珠,等下一輯外拍吧。 不過一個大男人帶著個女偶通處影好像有點變態呢… 非帶侍鬼外拍的程度啊…

一齊睇一齊玩~

我喜歡包裝,省位易收藏。

但都是戴上面罩漂亮/像樣多了…

原軍火武器庫

跳呀~~~

“Am I (deadly) CUTE?”

“跑呀” (可動性多少和劇照有距離)

坐下歇一歇 (那櫈子是JUSCO 十蚊貨仔,裝電話用???)。 緊身衣限制彎腰幅度…

“I am Bonds.  Hitgirl Bonds.”

槍也算仔細~

Hitgirl飛刀

軍庫女
“Expendables 都要死開!”

“再唔講真話,我逐隻逐隻腳趾鎚爆佢~”

之前的日本刀是RESIDENT EVIL大蘿ALICE的, 現在是1:7的扭蛋。

這合重機槍買了多個月也無用武之地,今給Hitgirl開苞了!

多謝LUKA大送了支Sniper rifle M107給我,遲些PUNISHER可玩雙炮了~

找一次真正外拍吧~

.50 caliber 子彈… Size does matter… 真的很嚇人

“Minigun留給Kickass吧。”
虐殺女[size]
“我不忍心看Expendables,一班猛男盡變阿伯了。 怎和我又滑又嫰的我相比?”

Hitgirl: “重唔講其他人死左去邊? 先割下那裏好呢?” (還要口硬麼?)

Bruce: “我口硬! 就算「死硬」(DIE HARD),我點都唔會出賣兄弟嘅!”

Hitgirl: “你條命夠呢個硬咩?” (你真的比這個更硬的「硬」漢嗎?)

Hitgirl: “免傷無辜,用Magnum 解決你~”

“講! 其他成員係邊?” (其他黨員在那?)

Desert Eagle也好!

Hitgirl: “真係唔講?” (還不開口?)
Bruce: “我頭骨夠硬!”

Hitgirl: “但你的小弟弟能硬到擋得著子彈嗎?”
Bruce: “em~~………….er……..”

Hitgirl: “可能第三個彈能幫到你。”

瘋癲一輪,又回歸平靜。 再見~
樓主玩得好開心 .....{:1_208:}
回復 4# leo.fans123

是呢! 但Google+ auto enhance photo好鬼煩, 自動將我上載的圖爆光了........ 又要重新UPLOAD d圖.
回復 5# darknight

我都有這個問題,請問要怎樣解決呢?thx
在Google + 下方有一個Home掣. 按下選SETTING. 再剔除自動修圖功能 (還可剔走RESIZE FILE). 因我加錢擴大SERVER. 怎料又自動幫我剔了修圖. 難怪有些侍鬼圖爆光了.............. 明明PS時無問題. :70:
支持美圖,E隻我覺得做得好正,ching幾錢入?
very good!!! :71:
回復 3# darknight

好正,真正enjoy隻玩具!:^
呢隻一直心思思,想問如果想梳整齊d頭髮應該點搞好?係咪濕水?
回復 8# rx78man

8魚多,雞旺一樓訂貨,不過家下佢9魚lu...當然色、面相仍有待改進。但喪操佢啱曬我
回復 9# Macross長谷有洋

多謝長谷兄一路以梨嘅支持
回復 10# 蚩尤邪神

有師兄咁做,但我後期ps擦走算。 同埋用鉗戴眼罩,拉曬髮尾出梨令眼罩更貼面。 我sm bruce那輯明顯露眼許多
好像......還沒看過壯男不用腳架能手持m107射擊........
都幾正喎...HIT GIRL嘅特色係佢個咀度