Toysdaily 玩具日報

be@rbrick 討論區 [31 Jan update: Levis 1000%, tokidoki fighter 100% page88]

回覆 104# 的文章

That's CdG so nice bo...how much u got b4 ah? Please PM me.
多得一個網友通知,有這一個bearbrick forum,RTO兄也在此很活躍啊~他的收藏速度可說是驚人:44:

我的擺放熊方法很像打不到英文兄,也是用飛機木DIY的。我都要多來看資料及各collectors的收藏啊~大家多多指敎:love:
原帖由 打不到英文 於 4-2-2009 03:46 PM 發表
第3層""

分享完畢..我都知影得好亂,,大家將就下啦
原帖由 nupchu 於 5-2-2009 07:56 PM 發表
多得一個網友通知,有這一個bearbrick forum,RTO兄也在此很活躍啊~他的收藏速度可說是驚人:44:

我的擺放熊方法很像打不到英文兄,也是用飛機木DIY的。我都要多來看資料及各collectors的收藏啊~大家多多指敎 ...

其實我都係你blog o既忠實fans
diy梯級都係參考你呢..

我都很想看看rto兄的收盤
原帖由 打不到英文 於 4-2-2009 03:37 PM 發表
終於都有人開bearbrick專區
我係由s12開始玩..之後停左1年度...後尾又忍唔住玩返...
廢話少講..分享下我d collection先
由於係手機相的關係..質量唔算太好
而且要各位用下腦力去組織返個原樣...

櫃原貌:
ht ...

壯觀........
怪不得好像似曾相識咁啦,你也攞得很好啊~
想問下你地點樣上戴你的頭象的,我多次上戴也失散:DD

原帖由 打不到英文 於 5-2-2009 08:42 PM 發表

回覆 107# 的文章

No la..Nupchu姐, compare with your collection, you are queen of Bearbrick!!!
原帖由 打不到英文 於 5-2-2009 08:42 PM 發表

HA....我都係睇佢個blog收料/\/\

回覆 110# 的文章

It seems your level is not enough, you need to reply/upload more and then u can upload the profile pic. Besides, they have restriction of the size of profile pic.
:79:i can't do this at uwants forum too...try a lot of time...i wonder if i am mac user...

原帖由 nupchu 於 6-2-2009 03:54 PM 發表 :79:i can do this at uwants forum too...try a lot of time...i wonder if i am mac user...

好開心越黎越多大大黎be@rbrick區圖論~~~~
:65::65:nupchu, 我都係Mac user,
頭像方面, 試一試upload圖於flicker再, 用link黎做頭像la

回覆 115# 的文章

:65:樓主你好,失敗...還是不能上戴:49: 用過flicker,亦用過Blogger,是否直接copy條link呢?
我是這樣成條link加在空位的:26:對嗎?
http://www.flickr.com/photos/35131455@N03/3257277003/

新人报到,大家好,我是中国大陆的。
原帖由 nupchu 於 6-2-2009 08:41 PM 發表 :65:樓主你好,失敗...還是不能上戴:49: 用過flicker,亦用過Blogger,是否直接copy條link呢?我是這樣成條link加在空位的:26:對嗎?http://www.flickr.com/photos/35131455@N03/3257277003/

要再click"all size"
試一試呢個啦
前辈们的收藏好让我羡慕!
好野,攪掂,thanks yui_style ~
原帖由 yui_style 於 6-2-2009 11:00 PM 發表

要再click"all size"
試一試呢個啦