Toysdaily 玩具日報

One Piece 綜合討論區

原帖由 toysbear 於 13-12-2009 05:18 PM 發表
個手套好有創意,good!!!!!!

其實現在one piece太多太多精品,總不能全部擁有,
只好選靚的來買,我只儲POP主角和big mini head.

今次電影好有型,但真太多玩具,只好看看各大大的相片就算了!

始終大大較喜歡DB,DB同OP兩條LINE樣樣玩會死人的
所以我迫自己DB幾靚幾正都好,睇大大的分享就已經夠了!
其實最近巳不買龍珠了。
而星矢也不供了,
但... ....
轉了供jojo超像可動,仲有排供!!!!!:59:
今次 Strong World 全員黑衫造型真係正爆
呢排出左一番賞, 但隻隻都三魚幾.....
可惜既係一番賞既上色同手功都中等貨色....
三魚幾入一番賞, 倒不如等下 加一魚多 買 POP~
(小弟係羅賓 FANS~ 今次黑衫造型真係中晒毒~)
原帖由 movie_arms 於 13-12-2009 08:32 PM 發表
(小弟係羅賓 FANS~ 今次黑衫造型真係中 ...

三魚幾真係貴左D,八隻咪2400UP?
訂成套都唔駛二牛
原帖由 movie_arms 於 13-12-2009 08:32 PM 發表

係,不如每隻加多一舊買POP,
POP又靚,又大D,
就出的路飛又多野玩,手可動,
又可做多姿勢,我都好心動,但....家巳無位了。
我係澳門人
前幾日去攞玩具ge時候..
佢話有一番賞嗰8隻...都係!^))mop....
早知呢個價錢係平ge話..即刻入手
唔知我有冇會錯店員ge意思....
黎緊小弟去東京走一回~
遇岩呢期 One Piece (Strong World) 大熱, 希望可以入番d香港冇既貨
因為價錢方面, 都幾難會係o係日本平過香港
但係有d精品/文具, 比較冇咁大路既野香港冇代理入~
滿有期望~
strong world 我都中晒毒
攪到我都入咗套一番8盒
好彩唔駛捱貴貨
15魚內攪掂....:34:
不過陸續有嚟....
已經收到電話 pop 路飛劇場版有得攞.....
攞齊有相睇......:58:

咁有冇入到robin一番啊?
真係好正

終於有時間影下相

終於有時間影下相,今次影住DWC先,用了一番的紗布做背景,影完先發現太紅了,撞色撞到爆炸。:013:
下次試下用黑色果張先

路飛,還可以啦

不過不失的索柏

成SET最愛FRANKY,我是變態的嗎?

山治,仍未有一件令人滿意的玩物,今次也不例外

另一驚喜骨仔,好正!

小奈美,始終都係正常比例好D

魯賓有點像陳法拉呢!!

以原設定應該冇咁長頭髮可以札馬尾的?

卓洛,紅頭巾比黑頭巾更有形嘛!

有點像Q太郎的烏索普

兜的設計有心思

原帖由 紅火米 於 15-12-2009 12:39 AM 發表
strong world 我都中晒毒
攪到我都入咗套一番8盒
好彩唔駛捱貴貨
15魚內攪掂....:34:
不過陸續有嚟....
已經收到電話 pop 路飛劇場版有得攞.....
攞齊有相睇......:58:

靚價喎CHING
我想賣比你間SHOP可能後悔緊呢
我都等緊POP路飛&索柏的CALL:shy:

另一個傳說-海賊艦隊提督-金獅子

另一個傳說-海賊艦隊提督-金獅子

史上唯一能夠從海底大監獄脫獄的海賊,為了脫獄,竟自行斬斷雙腳,再以名劍"櫻十""木枯"駁於斷肢上!

脫獄後隱藏二十年,只為一個大陰謀........

頭上的戰痕,會成為弱點嗎?

所有陰謀者都有一個瘋狂博士?

造型滿有趣的

POKEMON?

多餘的底座........

喂喂,那是危險的動物呀!!

有點鳥山明的影子的壞人A壞人B

大猩猩改造?

金獅子一戰的關鍵? 雷鳥+路飛會出合體技嗎?

尾巴會發電嗎?

唔知同卡魯鴨有冇關係呢?

最後整多張四索

下次唔知幾時再影了

回覆 234# 的文章

我近年尾先出發
一番 羅賓, 我覺得價不合....
因為一番既上色同手功都唔係上等, 但呢家賣成三魚...
我會加多一魚等買 POP 羅賓~
原帖由 pingu 於 14-12-2009 12:40 PM 發表
終於有時間影下相,今次影住DWC先,用了一番的紗布做背景,影完先發現太紅了,撞色撞到爆炸。:013:
下次試下用黑色果張先

路飛,還可以啦 ...

唔變態~~~ 我都覺得Franky最正~~ SUPER!!!!!
好似組立式Part 3 and 4 已經出左