Toysdaily 玩具日報

[分享討論] JOJO同好黃金體驗之世界(傾劇情,有劇透,慎入!)

JO JO 出GAME..係PS3 到....52:40開始睇...

YouTub.....荒木飛呂彦原画展示「ジ} ...
pandamanhk 發表於 5-7-2012 02:58 PM

http://www.youtube.com/watch?v=Su0_tuodDRA&feature=player_detailpage#t=3101s

哇!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
動畫再加ps3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我冇機冇得玩,不過動畫實在令人超振奮!!!!!!!!!!!!!!!
出左1個月少D,成千蚊,真係冇興趣
歪不正 發表於 5-7-2012 03:04 PM

:Q咁叉貴?!
無哂興趣羅~
唔該哂你既資料:77:
哇!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
動畫再加ps3!!!!!!!!!!!!! ...
歪不正 發表於 5-7-2012 03:10 PM

:63:好正呀!好正呀!
http://www.bandaigames.channel.o ... mp;utm_campaign=asb
官網片:no:啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊!!!
7月5日「荒木飛呂彦原画展 ジョジョ展」記者発表会公報10月JOJO TV動畫化

http://natalie.mu/comic/news/72380

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
官網片啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊!!!
歪不正 發表於 5-7-2012 03:34 PM

:help:型到喊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
隻PS3GAME仲要係一至七部呀........我想用crazy diamond....:43:
7月5日「荒木飛呂彦原画展 ジョジョ展」記者発表会公報1 ...
玩具日報記者 發表於 5-7-2012 05:23 PM

:@TV動畫化?
真的嗎?
TV動畫化?
真的嗎?
原罪 發表於 5-7-2012 05:36 PM

http://www.youtube.com/watch?v=S ... _detailpage#t=3122s

真係有架 呢度有講!
十分期待~~!!!!十月嗎...????
:36:我要用吉良吉影!~~~~~
我要用吉良吉影!~~~~~
原罪 發表於 6-7-2012 01:07 AM

好想知Johny點樣打:die:係地下爬黎爬去
好想知Johny點樣打係地下爬黎爬去
歪不正 發表於 6-7-2012 01:16 AM

:x係地下典下典下…

應該有馬啦…謝皮利都有馬…
回復 1347# 歪不正

應該係後期啦,佢可以企的了,重有佢都可以騎馬攻擊呢?指甲彈都可以射﹗不過得10發﹗哈哈~
加多一句︰快D出JOJO第8部啦﹗(估計可能今年漫畫節會出喎…)