Toysdaily 玩具日報

[分享討論] "天下會" 天下 討論區(p.447 新增風雲9"兵器)

原帖由 mushroom 於 13-10-2008 09:36 AM 發表

又話當年斷浪2粒龍元已經係 人類極限...:(

2粒龍元係人類極限, 但未到馬sir極限:o
原帖由 wahlaiest 於 13-10-2008 11:29 AM 發表

2粒龍元係人類極限, 但未到馬sir極限:o
:42: 遲早打爆地球...
:p 咩武功打得贏不死風雲?龜仙流?
原帖由 原罪 於 13-10-2008 02:42 PM 發表
:p 咩武功可以打得贏不死風雲?龜仙流?

講真, 係天下gei世界裏面, 冇人同武功可以打贏風雲:!

只要風雲佢地唔身首異處的話(馬sir 都唔俾la...), 佢地根本可以無限復活.....:34:

所以, 我相信只有馬sir 先可以打敗風雲.....:59:
之前靖人打得贏風雲,但靖人要同日本派個邊講數救番佢個孖生兄弟
所以佢只証明佢可以贏得過風雲,所以風雲又冇事了~

天下完左,風雲都可能不死~
原帖由 mp5tony 於 13-10-2008 03:37 PM 發表
之前靖人打得贏風雲,但靖人要同日本派個邊講數救番佢個孖生兄弟
所以佢只証明佢可以贏得過風雲,所以風雲又冇事了~

天下完左,風雲都可能不死~

E~真係有可能我死左佢地都未死:34:
原帖由 wahlaiest 於 13-10-2008 03:38 PM 發表

E~真係有可能我死左佢地都未死:34:

風無相,雲無常!:64:

風缺金,雲缺銀,風雲齊來找金銀!:35:
原帖由 mushroom 於 13-10-2008 03:47 PM 發表

風無相,雲無常!:64:

風缺金,雲缺銀,風雲齊來找金銀!:35:

HAHA....

回你一句先:61:

風變瘋, 雲變暈, 風雲變左做瘋暈! :)
佢地食左龍元,d仔死個時,風雲仲可能靓靓仔仔~:52:
其實我唔係想講龍元呢d屈機野…就咁講,打完徐褔同斷浪…成個武林仲有人打得贏風雲,我覺得真係好驚奇?:50: 邊度有人夠佢地玩架?
夠佢玩個班係咪外星人?

講體格,武功,際遇,佢地都係S級妖怪。除左無名呢個成日輸既武林笑話…應該無人同佢地同級…

想知咩武功咁巴閉打得贏?
原帖由 原罪 於 13-10-2008 05:13 PM 發表
其實我唔係想講龍元呢d屈機野…就咁講,打完徐褔同斷浪…成個武林仲有人打得贏風雲,我覺得真係好驚奇?:50: 邊度有人夠佢地玩架?
夠佢玩個班係咪外星人?

講體格,武功,際遇,佢地都係S級妖怪。除左無名呢個 ...

其實第三部開頭真係okay的, 風雲長埋, 用佢地第二代黎做主角, 咁風同雲呢個無敵設定就可以正常化la...跟住出黎d大佬都唔會咁唔合常理la....
而家d大佬基本出親都周風雲同level....甚至可以揪贏風雲....唉.....:49:
原帖由 wahlaiest 於 13-10-2008 05:30 PM 發表

其實第三部開頭真係okay的, 風雲長埋, 用佢地第二代黎做主角, 咁風同雲呢個無敵設定就可以正常化la...跟住出黎d大佬都唔會咁唔合常理la....
而家d大佬基本出親都周風雲同level....甚至可以揪贏風雲....唉.....: ...

其實我想睇多d易風ka~
而家好似普通2打6咁:80:
原帖由 mushroom 於 13-10-2008 09:36 AM 發表

又話當年斷浪2粒龍元已經係 人類極限...:(

無錯,人類極限只可服2粒龍元
不過依家故事講吸收人地功力
吸收愈多愈勁:34:
好,見多左人嚟討論
我將呢度更為"天下會"啦
:43: :43:
原帖由 wahlaiest 於 13-10-2008 02:59 PM 發表

講真, 係天下gei世界裏面, 冇人同武功可以打贏風雲:!

只要風雲佢地唔身首異處的話(馬sir 都唔俾la...), 佢地根本可以無限復活.....:34:

所以, 我相信只有馬sir 先可以打敗風雲.....:59:

已經證實左有人可以打贏風雲喇
果陣隆重其事 仲送左絕世魔劍tim:34: :34:
依家故事係睇風雲點樣反敗為勝

不過我都同意只有馬sir 先可以打敗風雲:66: