Toysdaily 玩具日報

16樓訂DX海王 17-10-08 580行貨變大陸貨,我真係唔知自己一早去訂為咩囉

原帖由 聖鬥士JACK 於 8-10-2008 09:40 PM 發表

:help: HELP~~~~~~~~~~~~
我做左好多次傻仔LA............俾D女店員點Q左好多次
每次去都話過幾日過幾日,幾日又幾日
上星期話今日OR聽日有,今晚去到又......................
今次係男店員.............
...

嘈佢冇貨比就要佢退訂,,這是好合理,,
冇理由白等咁耐,,,  講真食唔起就唔好收人訂啦,,
一間係咁兩間都係咁,收訂話實有貨比,,
到時咪左推右卸... :53:
爆X開頭好好架喎........
原帖由 聖鬥士JACK 於 8-10-2008 09:40 PM 發表

:help: HELP~~~~~~~~~~~~
我做左好多次傻仔LA............俾D女店員點Q左好多次
每次去都話過幾日過幾日,幾日又幾日
上星期話今日OR聽日有,今晚去到又......................
今次係男店員.............
...

或者你可以同佢講,"當初又話幾日嘅,現在三日之後又三日,三日之後又三日,十日都黎緊頭啦,老細~~!!"

睇吓佢有乜反應。:34:
原帖由 acq 於 9-10-2008 01:19 PM 發表

嘈佢冇貨比就要佢退訂,,這是好合理,,
冇理由白等咁耐,,,  講真食唔起就唔好收人訂啦,,
一間係咁兩間都係咁,收訂話實有貨比,,
到時咪左推右卸... :53:

但係出面價高呢.....:oh:
叫佢退訂, 你出面買好過啦, 仲等佢,
等得黎都蚊訓, 到最後佢話你知有貨啦. 但原來係亞洲版, 到時你喊都無謂

快手俾多幾十蚊, 過多幾日癮又唔駛受人點好過啦
真係...車錢都喺返到:80:
無奈

[quote]原帖由 lcccheung 於 9-10-2008 09:06 PM 發表

:79: 終於有同道中人出現................
大大你會繼續等定選擇退訂

原帖由 聖鬥士JACK 於 9-10-2008 09:26 PM 發表

:79: 終於有同道中人出現................
大大你會繼續等定選擇退訂

退訂? 雖知海皇係9月尾先出,但單上寫明"訂8月海皇...),到10月都無貨俾,係唔係佢要賠訂,即係$200x2? :)
原帖由 lcccheung 於 9-10-2008 09:35 PM 發表

退訂? 雖知海皇係9月尾先出,但單上寫明"訂8月海皇...),到10月都無貨俾,係唔係佢要賠訂,即係$200x2? :)

佢會賠...........佢可能等我地主動講退訂,屈我地賠(講笑)
退都無用,出面家陣太貴:42:
原帖由 聖鬥士JACK 於 9-10-2008 09:45 PM 發表

佢會賠...........佢可能等我地主動講退訂,屈我地賠(講笑)
退都無用,出面家陣太貴:42:

遲d張訂單變做 "爆*迷你玩具債券"... :50:
原帖由 lcccheung 於 9-10-2008 10:50 PM 發表

遲d張訂單變做 "爆*迷你玩具債券"... :50:

希望佢唔會突然倒閉:53:
頭像被屏蔽
已上去退訂定!!!
禽晚上去,拎張單比姐姐睇幾時有貨, [我訂大武士 (*) ]
佢找左一盒比我亦係得一盒,我話價錢有冇調減,
佢話呢盒係日版所以冇得減,我問我所訂大陸版可時到,
佢話唔知,,我同佢講成街貨,,價錢又下調左,,
你又比唔到答覆... 咁點算..
最後 佢話可以退訂,, 我立即妥協...

雖然今次我不是訂海皇,但31/7日落定,到9/10都未有貨,
我係完全接受唔到,,係到白等...
經過今次經驗,,以後不會再訂任何玩具,,,費事煩...

你係收到電話先上OR自己殺上去?
如果你自己殺上去,佢先攞貨俾你真係好有問題
我之前上去問佢攞DX海王,見到佢個架有盒
同佢講攞海王
佢話我訂嘅係行貨,要再過幾日先有貨
我問架果盒呢?佢話係日版,唔俾得我
叫我過幾日再嚟

哎~出面大把貨,佢地又無貸
佢地對上果次同我講下星期2會有
我就等埋呢兩日
其實如果有行貨返一早返啦,洗等咁耐
我最怕到時係大陸平貨
雖然我認為咩版都一樣