Toysdaily 玩具日報

16樓訂DX海王 17-10-08 580行貨變大陸貨,我真係唔知自己一早去訂為咩囉

無嘢講.....仲成日攪埋d咁ge嘢.....
我炒飯佢炒粉, 炒埋都用窩輪炒粉..........

:52:

其實係生產問題,之前都有人去信BANDAI,

但依家熱潮己過,冇左人合力去做
原帖由 wtangxp 於 7-10-2008 10:34 PM 發表
:59:

代理覺得冇錢賺所以小入貨?:80:
16/F 爆X呢間 ,,嚴重失信心,,成街貨,訂左就冇貨..
以後不會再係呢間買任何野,,做傻仔一次就夠..:53:
原帖由 acq 於 8-10-2008 01:27 PM 發表
16/F 爆X呢間 ,,嚴重失信心,,成街貨,訂左就冇貨..
以後不會再係呢間買任何野,,做傻仔一次就夠..:53:

:help: HELP~~~~~~~~~~~~
我做左好多次傻仔LA............俾D女店員點Q左好多次
每次去都話過幾日過幾日,幾日又幾日
上星期話今日OR聽日有,今晚去到又......................
今次係男店員.............
佢同我講....快則過兩日,慢則下星期2..................
:time: :time:
原帖由 聖鬥士JACK 於 8-10-2008 09:40 PM 發表

:help: HELP~~~~~~~~~~~~
我做左好多次傻仔LA............俾D女店員點Q左好多次
每次去都話過幾日過幾日,幾日又幾日
上星期話今日OR聽日有,今晚去到又......................
今次係男店員.............
...

無間道............三日又三日...:help:
原帖由 mushroom 於 8-10-2008 10:30 PM 發表

無間道............三日又三日...:help:

咁先可以多d流動資金,
即係用你d錢打本佢買貨:71:

係送貨問題,你地不好怪小職員

不過希望快有返港版
jack 節哀順變
頭像被屏蔽
16/F, 我曾經見過老闆收貨(海皇), 但只給他的好朋友揀選
16/f有度話半價,
但D原價全部都係double左...:52:

係咪就係果間?

唔好傻啦,做生意係廿樣

你成日買野一定認得你先啦
仲未有貨比到大大你? 真係好誇
女店員 .............:he: