Toysdaily 玩具日報

16樓訂DX海王 17-10-08 580行貨變大陸貨,我真係唔知自己一早去訂為咩囉

:80: .................放工上16/F攞DX
一去到攞張單同佢講話攞海王DX...................
點知果位女店員居然問我"你有收到電話叫你攞貨咩?"
我話我有個FD同我一齊喺度訂,佢攞左再通知我有貨攞
跟住女店員回應我"果批係細貸,唔多,根本都唔夠分俾你地,所以我地都無主動聯絡D客有貨攞,都係D客自己上嚟問我地先俾"
我再問佢幾時再有貨............
佢話再過幾日...........................
好心無貨就唔好接咁多單啦
同埋有貨居然唔CALL客,唔係應該先訂先攞咩!!!!
16樓唔洗我再幫襯佢:53:
原帖由 聖鬥士JACK 於 29-9-2008 09:17 PM 發表
:80: .................放工上16/F攞DX
一去到攞張單同佢講話攞海王DX...................
我話我有個FD同我一齊喺度訂,佢Ă ...

咁您個fd係咪攞左貨?佢係咪早過您訂?
原帖由 聖鬥士JACK 於 29-9-2008 09:17 PM 發表
我話我有個FD同我一齊喺度訂,佢Ă ...

我應該早d通知jack兄你的...:67:
但我攞果陣都仲見佢有幾箱, 估到咁快派哂...:47:
呢次好似好多地方都未見有貨!!日本果邊有D25號就已經羅到∼∼:76:
原帖由 聖鬥士JACK 於 29-9-2008 09:36 PM 發表

一齊同時訂,我地訂果陣係580
我地訂完過一星期個價變左680

同時訂但您冇得攞,好慘:70:
原帖由 rex020 於 29-9-2008 09:38 PM 發表
呢次好似好多地方都未見有貨!!日本果邊有D25號就已經羅到∼∼:76:

其他店好多貸喎,阿生你無出旺角咩?
原帖由 rex020 於 29-9-2008 09:38 PM 發表

日版就真係少了,行版就見到好多
:(

港版海皇DX

我都係個令月前係16/F訂港版海皇DX, ^*), 有冇貴到? 我27號中午去到, 位妹妹話下午8點左右返貨, 但我好心急, 7點就去左, o岩o岩仲有一箱, 佢冇辦法唔俾我, :34: 雖然我都冇收到call, 但去到o既時候, 見到位妹妹好忙咁call緊客!!!!
講真, 當初佢貼張紙出來 講 %*x 個價係佢地自己用紫微斗數計出來, 冇人講過行貨會幾錢,

佢地要知行貨價都要前一個月先知, 但佢地已經3個月前收訂.

好喇到有行貨價, 就即刻改做 ^*x, dx 版仲要派唔夠貨, 有貨比到訂左既大大, 真係要還神或謝佢恩.
咁即係16f 真係多多無好人呀 :80:
原帖由 blue 於 30-9-2008 08:01 PM 發表
咁即係16f 真係多多無好人呀 :80:
係上年段插水期16f先去得過,依家擺d野出黎都無乜人睇(因為貴過出面同埋又要等好耐lift上去)
老實講, 人哋又無話唔比貨, 只係要遲幾日姐, 人哋都唔想嘅.

如果到時真係無貨要退訂先再投訴都唔遲!!!:67:
我知佢地有2 箱dx 係門口,..........熟客比貨先.
我都無收電話去拿.
原帖由 initialb 於 30-9-2008 08:21 PM 發表
老實講, 人哋又無話唔比貨, 只係要遲幾日姐, 人哋都唔想嘅.

如果到時真係無貨要退訂先再投訴都唔遲!!!:67:

人哋都唔想嘅!!!!!!!!!!!
收訂金就識不停收!!!落order又落唔足!!!