Toysdaily 玩具日報

樓主: ultimatekuuga

龍珠集中區 - 大家分享o下

原文章由 小悟空 於 26-6-2007 09:47 PM 發表

如果出斯路仔呢 ? :^

斯路仔可以玩量產....:DD:DD:DD
I wish they could put light in the SSGoku's golden transparent hair
07年09月
ドラゴンボールGT BOX figure collection, 孫悟空 スーパーサイヤ人4 , 90mm, Banpresto, 840円

ドラゴンボールGT BOX figure collection,  ゴジータ スーパーサイヤ人4,  Banpresto, 840円

ドラゴンボールGT BOX figure collection,  ベジータ スーパーサイヤ人4, 90mm, Banpresto, 840円

ドラゴンボールGT BOX figure collection,  神龍 , Banpresto,  840円

ドラゴンボールGT BOX figure collection, 孫悟空(少年) スーパーサイヤ人, Banpresto,  840円
]

[ 本文章最後由 ultimatekuuga 於 9-7-2007 03:43 PM 編輯 ]
原文章由 ultimatekuuga 於 7-7-2007 09:36 AM 發表
07年09月
???????GT BOX figure collection, 孫悟空 ???????人4 , 90mm, Banpresto, 840圓
http:/ ...

這是邊個系列???太多,分唔到。:no:
大家好,我早幾日買左套龍珠300yen情景part 1.
發覺其中的菲利加精英軍團,紅色既火焰甩色同有少少融化既感覺
"筍"位有少少變形,令到其中幾塊唔能夠定位,自動甩番出黎
唔知大家有冇試過咁樣呢?
有既話, 可以點樣處理呢?
原文章由 kelvinleewh 於 8-7-2007 11:16 PM 發表
有既話 ...

正常, 我果d都係...........透明件0既缺點~~
同埋精英軍團d件太細粒, 好難砌...

我用酒精棉抹過, 會乾爽d, 但係都阻止唔到佢融:sad::sad::sad:

千祈唔好包實佢, 如果唔係,融得仲快~
放響d通風地方會好d~
原文章由 kelvinleewh 於 8-7-2007 11:16 PM 發表
有既話 ...

我個隻直頭膠都開始溶溶地....
想問下係唔係得菲利呢隻有呢個問題出現?
原文章由 kelvinleewh 於 9-7-2007 02:18 PM 發表
想問下係唔係得菲利呢隻有呢個問題出現?

NO, 父子龜波果舊紅色"氣", 神龍都有少少......不過冇菲利果隻咁犀利~

其實所有透明膠都要小心~~
龍珠坐珠好多都會溶and甩色~~
好好玩啊~

[ 本文章最後由 古惑天后 於 10-7-2007 12:26 PM 編輯 ]
原文章由 古惑天后 於 10-7-2007 12:18 PM 發表
好好玩啊~

http://www.photo-host.org/img/4539 ...

好正的photo............菲利大人分開了兩節
原文章由 toysbear 於 10-7-2007 01:10 PM 發表

好正的photo............菲利大人分開了兩節

我在其他的forum ,都冇呢度咁熱鬧,咁多野睇

你的相整得好靚,好有心機:shiny:
原文章由 古惑天后 於 10-7-2007 01:25 PM 發表

我在其他的forum ,都冇呢度咁熱鬧,咁多野睇

你的相整得好靚,好有心機:shiny:

那要多多來,我也覺得這forum很多野睇,

謝謝,有看我的 (龍珠 ------ 坐珠 ------ 始動)大計劃嗎?
我打算影晒所有坐珠。希望得ahhahahahah
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... page%3D1&page=1
菲利: 十五!
斯路: 十!
菲利: 收(曬)!
斯路: 二十!.......
菲利老豆: 乖仔! 到我未呀? 我等0左個幾鐘啦!

多謝 古惑天后 大大. 我覺得呢張真係好攪野!:DD:DD:DD
原文章由 山貓 於 10-7-2007 01:58 PM 發表
菲利: 十五!
斯路: 十!
菲利: 收(曬)!
斯路: 二十!.......
菲利老豆: 乖仔! 到我未呀? 我等0左個幾鐘啦!

多 ...

大大,你的對白才搞笑,哈哈,菲利老豆好正:DD:DD