Toysdaily 玩具日報

樓主: ultimatekuuga

龍珠集中區 - 大家分享o下

大家好,我又上來了,我在玩具櫃版貼過架,應該唔記得我架la,我再post過,pls support!!

大大你中間個隻超西杜拉格斯邊度買架??
好正!!
好想買返:56:
Thanks

回覆 305# 的文章

在旺角,10幾年前買了....

今日一入
我想問坐珠有界王----同天神個套係第幾套呀我就係差個套

重有之前出個隻大魔王大膠坐係椅子上個隻香港重有冇得賣呀,因為我係澳門人

回覆 77# 的文章

小弟想問下信x中心 2樓有好多龍珠扭蛋同其它扭蛋( 1 pack pack 成套套掛晒係度),
係真貨定係老翻黎架?

小弟之前買左一套,好似無乜野咁,唔知係真定假既呢?
請大大賜教!:77:
頭像被屏蔽
我比較喜歡玩5"美版果D!!  歡迎大家交流下!!
http://www.dragonballtoys.com/archive/index.php?MfgID=9
這裏有很多
原帖由 2008 於 25-2-2008 01:53 AM 發表
我想問坐珠有界王----同天神個套係第幾套呀我就係差個套

重有之前出個隻大魔王大膠坐係椅子上個隻香港重有冇得賣呀,因為我係澳門人

係第三套...即第一套z...:78:
我響旺角船仔見過"大魔王"...有機會可以去睇睇...

回覆 313# 的文章

我想問有冇人知邊度仲有龍珠o既手指頭公仔賣ar(好舊ga la......)
我差一隻ar....(正確講係唔見咗:56: .......)
希望大家幫幫忙.....搵咗好耐ga la.....:79:

得一個字, 亂~:59:
HG part 1-6知唔知咩價錢
PART9-10 呢:58:
你地有無人蓄緊Real works 既食玩架??
覺得抵唔抵蓄呢?
我淨係得布歐篇...依家好似出到人造人篇。
好似經常重覆悟空咁...
:80: