Toysdaily 玩具日報

樓主: ultimatekuuga

龍珠集中區 - 大家分享o下

原文章由 包和尚 於 23-5-2007 11:29 PM 發表
呢套眼鏡廠出龍珠中膠(悟空,龜仙人),今日一睇左實物後即中毒,即去船仔比$$$,
真係十分之正,近排眼鏡廠出拉打頭像及龍珠中膠,真係水準之作~~~~~~~~~讚

龍珠好少有 呢 d 正玩具, 睇之前 d 相覺得佢個樣唔可愛, 不過實物又好得喎

龜仙人實物好大隻, 唔想買

下一集就兩隻都想要, 因為無限都好可愛

希望之後會出二世 d 角色, 之前 d 大膠太核突

大家合會唔會出 莊子 阿樂, 天津飯 ? 我覺得出大魔王機會大 d , 不過我唔鍾意大魔王

希望出隻型仔超西啦
小弟第一次發現這website,好正呀。

見面禮是10多年前第一件DB玩具!!

原文章由 Goten 於 24-5-2007 03:38 PM 發表
小弟第一次發現這website,好正呀。

見面禮是10多年前第一件DB玩具!!
?v=0

嘩, keep 得好好喎 ~~~ :shiny:

隻小悟空又做得唔差喎, 幾耐之前買架 ?
約95年買,件玩具係1986年出的!
原文章由 於 19-1-2007 06:12 PM 發表

整個系列響呢度~

http://hk.myblog.yahoo.com/lunto ...

嘩!你係自己由細儲起!勁

我儲了很耐才齊一套,悟飯同無閑特別貴同罕有...
原文章由 小悟空 於 23-5-2007 11:43 PM 發表

龍珠好少有 呢 d 正玩具, 睇之前 d 相覺得佢個樣唔可愛, 不過實物又好得喎

龜仙人實物好大隻, 唔想買

下一集就兩隻都想要, 因為無限都好可愛

希望之後會出二世 d 角色, 之前 d 大膠太核突

大家 ...

在信和都見到,好神似,我like悟空的頭髮,好型!

想問下yen價係多少架? 托朋友幫我買先!!
Also bought at 船仔~

Nice Goku, Super collection Trunkz is a rare item.
呢度真係好正,我在收藏及玩具櫃貼圖區再貼了玩具,標題: 我的玩具櫃(龍珠+IQ博士!!)

詳細CLICK去http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=24960&extra=page%3D1  睇下啦,記得俾意見!!

原文章由 Goten 於 26-5-2007 09:32 AM 發表
呢度真係好正,我在收藏及玩具櫃貼圖區再貼了玩具,標題: 我的玩具櫃(龍珠+IQ博士!!)

詳細CLICK去http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=24960&extra=page%3D1  睇下啦,記得俾意見!!

ht ...

好多絕版野!!!:D:D
今日買到隻我手頭上最靚 o既悟飯 超西 2 玩具, 靚過 大次子 你頭像 o個隻呀 ~~~ hehe :shiny:

其實 大次子o個隻情景蛋個樣靚仔 d 就好靚 :love:

我鍾意佢腰帶紅色多 d

原文章由 小悟空 於 28-5-2007 01:13 AM 發表
今日買到隻我手頭上最靚 o既悟飯 超西 2 玩具, 靚過 大次子 你頭像 o個隻呀 ~~~ hehe :shiny:

其實 大次子o個隻情景蛋個樣靚仔 d 就好靚 :love:

我鍾意佢腰帶紅色多 d

http://i83.photobucket.com/albu ...

影得幾靚, 不過我唔鐘意透明........如果唔係我都買左:cool:

我頭像果隻悟飯其實我已經幫佢換左個頭喇~:shy:
原文章由 大次子 於 28-5-2007 01:25 AM 發表

影得幾靚, 不過我唔鐘意透明........如果唔係我都買左:cool:

我頭像果隻悟飯其實我已經幫佢換左個頭喇~:shy:

之前我估都係, 原來換左 超西 2 悟空頭 ? size 好o岩

情景暫時只有超西 3 同 格古達靚, 所以我先唔儲 .....

隻悟飯唔多透明, 而且真係好靚, 雖然細細隻但整好精細, 身形又靚, 所以先最貴

[ 本文章最後由 小悟空 於 28-5-2007 07:36 AM 編輯 ]
原文章由 Goten 於 26-5-2007 09:32 AM 發表

ht ...

great collections.

just share:)