Toysdaily 玩具日報

人人玩美玩 [美能集中營]

頭像被屏蔽
原帖由 iwillneverlose 於 13-11-2008 12:22 AM 發表
我都有一隻, 我想知道喺故事入面有咩分別?唔該哂?v=0

WA ,呢個大堆頭情境擺得好有動感:71:
頭像被屏蔽
原帖由 arion 於 11-11-2008 12:04 AM 發表
:) :)

http://i159.photobucket.com/albu ...

肯定實淨過果d乜野301波地,任扭唔爛:71:
原帖由 evil129 於 12-11-2008 08:06 AM 發表
各位好, 小弟新人報到 , 玩左o甘耐toydaily 先發覺除左 英雄group 原仲有美玩主題, 小弟只有小量美玩 (唔計star wars) , 不過最近迷上neca 的gear of war 系列, 相信會不斷擴充:43:

先貼d收藏照先 (旁邊的靚女各 ...

歡迎!我第一隻ML都係 series 8 Ironman:73:
原帖由 iwillneverlose 於 12-11-2008 11:22 AM 發表

你隻Thor同Mikehk@隻Thor喺故事入面有咩分別???

Mike果隻係而家著住既新costume, 你果隻舊costume
原帖由 iwillneverlose 於 13-11-2008 12:22 AM 發表

display 得好正,好有開戰的味道:71:
[以下內容可能會令人不安] :58:
....
...
..
.

今日又入左neca GOW series2 呢隻 Amazon.com exclusive (連軍鏈) 爆頭獸族 , 好興幸o係買返s1 獸族之前入左佢,
因為原以為佢冇o甘好死跟返個正常獸族頭, 點知打開見佢又送鏈 又送頭 , 連一件parts 都冇少到, 真係超值, 有佢大家唔駛再買series1 版
內容物:

可以當普通獸族o甘玩

lock on!! "你已經死了"

"o拍~!"

再o黎埋身鋸爆你個頭 :66:  hahahaha~~ (joker式狂笑中)
"鳴呀~~~~~~~~~~~~~~~~"

呢隻連埋其他gow figure 一齊玩真係好正, 充滿暴力美學, 尤其個爆頭parts 造得好details (連d碎片都有造出o黎)
條鏈又型wor  (我會真係著出街ga :36: )

係FANS 就要入LA , 一個字--讚::71:
原帖由 evil129 於 14-11-2008 08:03 AM 發表
....
...
..
.

今日又入左neca GOW series2 呢隻 Amazon.com exclusive (連軍鏈) 爆頭獸族 , 好興幸 ...

野野head shot...:DD
好少玩FPS,連 360 都無.....:shy:
原帖由 evil129 於 14-11-2008 08:03 AM 發表
....
...
..
.

今日又入左neca GOW series2 呢隻 Amazon.com exclusive (連軍鏈) 爆頭獸族 , 好興幸 ...
有冇玩埋隻game先:he:
single mode 緩慢進行中... 得好少時間打機
入左隻series2 marcus,  隻手個JOINT被我玩断左:31:

高可動得来(JOINT)強度5係太enough:26:
今日toyshow我都入左喇..... 好貴..... 好貴........... 好貴......................(嘔血中.....:70: )

從來未試過用咁貴既價錢去入一set ML.....
原帖由 Devil_Fudou 於 24-11-2008 05:51 PM 發表
今日toyshow我都入左喇..... 好貴..... 好貴........... 好貴......................(嘔血中.....:70: )

從來未試過用咁貴既價錢去入一set  ...

貴得開心就好.......:handshake:
睇到walmart exclusive 呢兩個字就驚