Toysdaily 玩具日報

人人玩美玩 [美能集中營]

呢個size真係幾fit
鐵拳狼人

今日平入Narnia 的Aslan, 同Play Arts Red XIII 同Zabu 幾櫬.

又可以同Kraven一齊.

回覆 3214# 的文章

估唔到我同你都有買呢隻由Play Along 出既Aslan, 買既原因我都係貪佢多關節, 同埋之前都無乜邊間廠有出過多關節獅子figure.:52:

7" & 3.75", 2隻都做得幾好, 所以2款買晒.:x
Play Arts Red XIII, sorry, 唔識呢一款. :(
原帖由 Duraxyll 於 13-10-2008 08:43 AM 發表

今日平入Narnia 的Aslan, 同Play Arts Red XIII 同Zabu 幾櫬.

...

魔幻王國阿斯蘭....:@ 玩具真係未見過~~~
唔知有冇阿Peter仔四條靚仔呢?:handshake:

今日終於得閒去拿埋呢隻ebay炒到60美金既Spiral Variant:34: :34:

原帖由 Firewalker27 於 12-10-2008 08:36 PM 發表
Play Arts Red XIII, sorry, 唔識呢一款.

Final Fantasy VII 既 Red XIII 喎~!!
原帖由 Devil_Fudou 於 13-10-2008 10:26 AM 發表

今日終於得閒去拿埋呢隻ebay炒到60美金既Spiral Variant:34: :34:

請問大deep V同金光閃閃係某一個時期既特別造形?

回覆 3216# 的文章

玩具係有出過4兄弟姐妹等等, 只係hk無返貨. (因為第1集係孩佬出, 今集轉俾Play Along)
我隻3.75"Aslan, 跟埋Lucy & 石臺. 面相就普通.

原帖由 SARU 於 12-10-2008 09:23 PM 發表

魔幻王國阿斯蘭....:@ 玩具真係未見過~~~
唔知有冇阿Peter仔四條靚仔呢?:handshake:

有Caspian, Peter, Edmund, Miraz, 同牛頭人.

回覆 3217# 的文章

US$60- :Q
唔好話我知你都照呢個價入.
原帖由 Firewalker27 於 13-10-2008 10:42 AM 發表
玩具係有出過4兄弟姐妹等等, 只係hk無返貨. (因為第1集係孩佬出, 今集轉俾Play Along)
我隻3.75"Aslan, 跟埋Lucy & 石臺. 面相就普通.
http://i282.photobucket.com/albums/kk268/seabiscuit_gogogo/Aslan/CIMG843 ...

Thank you~:shy:
原帖由 Firewalker27 於 12-10-2008 09:45 PM 發表
US$60- :Q
唔好話我知你都照呢個價入.

當然唔係啦~~ 我係我呢邊間漫畫鋪入一set 8隻~~~
上個禮拜去拎果陣隻Spiral Variant賣晒, 要第日先有, 我要今日先得閒再去拎埋呢隻Spiral Variant~
好彩我一早order左, 因為一set 8隻同Spiral Variant幾日就賣晒, 唔怪得ebay可以炒到咁高

接美泰單的大陸玩具工廠摺左,甘會吾會有出貨,未出的新貨又如何呢,重有會吾會有大批平貨野黎呢
原帖由 Jazzblues 於 16-10-2008 11:42 PM 發表
接美泰單的大陸玩具工廠摺左,甘會吾會有出貨,未出的新貨又如何呢,重有會吾會有大批平貨野黎呢
剛剛新聞睇到:67: