Toysdaily 玩具日報

人人玩美玩 [美能集中營]

原帖由 Jazzblues 於 16-10-2008 11:42 PM 發表
接美泰單的大陸玩具工廠摺左,甘會吾會有出貨,未出的新貨又如何呢,重有會吾會有大批平貨野黎呢

下.... 唔係掛, 係唔係佢地負責生產開美玩FIGURE先?
係既話, 咁DCUC 咪凍過水?:45:  :59: :50:
仲有其他Figure, 將會出既He-Man咪... :56:
原帖由 Firewalker27 於 17-10-2008 01:47 AM 發表

下.... 唔係掛, 係唔係佢地負責生產開美玩FIGURE先?
係既話, 咁DCUC 咪凍過水?:45:  :59: :50:
仲有其他Figure, 將會出既He-Man咪... :56:

我都好擔心HE-MAN呀:63:
不過果間野係咪會出美玩FIGURE?如果係咁遲下咪要食貴貨?定之前果d FIGURE
會大平賣呢?:59:
玩壞左隻Halo,斷掌+三處關節問題:56:
原帖由 哨牙囡 於 18-10-2008 04:11 PM 發表
玩壞左隻Halo,斷掌+三處關節問題:56:

邊隻? 我有隻一玩都玩斷左大脾joint:cool:
原帖由 benwhc 於 19-10-2008 04:35 PM 發表

邊隻? 我有隻一玩都玩斷左大脾joint:cool:

wave1士官長:56:
大脾真係唔知佢咩構造,有一邊鬆左:56:
Showdown, 係要黎咁樣玩架~~~:x

回覆 3233# 的文章

神呀 Sentinal 小隊:$
原帖由 Jazzblues 於 17-10-2008 01:54 發表

我都好擔心HE-MAN呀:63:

我都想知多d He Man 新品的資料...:78:
大家好.
其實小弟都有玩開美玩(少少咁la), 玩spider-man多
一值做cd rom
但見宜家hasbro D marvel legends越黎越難搵同越黎越貴
想問下各位朋友...
有邊一個外國toy store website係會shipping到HK?
何否pm小弟?(怕公開d website會係賣左廣告)
Thx:64:
如果你覺得依家街邊賣緊個價係貴的話, 咁你應該唔使諗外國個d....
之前我問過, 個d一隻陏下都要二百....
其實你只要同香港d舖頭訂...個價錢都唔算係好過份...
原帖由 shingotaz 於 24-10-2008 05:34 PM 發表
如果你覺得依家街邊賣緊個價係貴的話, 咁你應該唔使諗外國個d....
之前我問過, 個d一隻陏下都要二百....
其實你只要同香港d舖頭訂...個價錢都唔算係好過份...

我早幾日係我多倫多呢邊個toyshow見到有Red Hulk同Ares wave, 要差唔多$180hk一隻....
諗住出去睇吓MATTEL架BATPOD 出咗味!?點知係,......冇嘅,...唯有繼續等吓,....
睇番IRON MAN DVD,心思思,想入番隻嚟玩吓,咁遲先買,真係OUT哂DATE!!
不過,OUTDATE都有佢嘅好處,就係"平"啦!!深水步入手!!
另外,有間玩具散貨場唔做,真可惜,小第都係個度入咗不少平野!!
深水步又少個好地方入野,.........

去到"煙士",二樓,上次入IRON SPIDERMAN 間鋪,番咗啲好野,老闆都幾好人
平價入咗DR.STRANGE 同埋,.......

"殘到好似起垃圾堆出土嘅 MCFARLANE KISS I - PAUL STANLEY"
小第見到咁平,真係唔忍心唔入,雖然個盒真係殘咗啲,....
老闆應該開心到飛起,因為咁都賣得出!!

去埋"雞旺",又入到平野,今日真係好彩,全部入到平野,..MATTEL TDK隻卒仔
可以改第二種面具啦!!

去到"C達"二樓間美玩店冇埋,得番隔離間鋪仔用嚟擺貨,.......又少一間,...... 唉,....
隻KISS正wo
原帖由 廁所仔 於 27-10-2008 06:16 PM 發表
諗住出去睇吓MATTEL架BATPOD 出咗味!?點知係,......冇嘅,...唯有繼續等吓,....
睇番IRON MAN DVD,心思思,想入番隻嚟玩吓,咁遲先買,真係OUT哂DATE!!
不過,OUTDATE都有佢࢚ ...

先達間舖早輪yahoo都清緊貨......,不過覺得佢賣tee多,好少去~~