Toysdaily 玩具日報

人人玩美玩 [美能集中營]

原帖由 keerx77 於 5-1-2009 04:43 PM 發表
貴!? in mk $12X only!!!!
有大大報料in's point120
in's point 好似賣哂 :70:
原帖由 gnitnih 於 6-1-2009 01:10 AM 發表
唔知有冇人喜歡Dredd呢 ?

http://i176.photobucket.com/albums/w200/gnitn ...

我:shy:
原帖由 gnitnih 於 6-1-2009 01:10 AM 發表

http://i176.photobucket.com/albums/w200/gnitn ...

屎太龍好野~~
下身幾多關節玩,正過dcuc先,頭髮可以自行set形....另qc好撚差,起碼我乃左野,機械手指有幾隻反裝左,手指淆出吾淆入,要自再組裝一次就正常返,不過最行街係我中左有一隻冇左手指頭既件,要mike哥幫我copy件先完美......:no:

有JD冇屎太濃:shy:
原帖由 Jazzblues 於 7-1-2009 12:30 AM 發表
下身幾多關節玩,正過dcuc先,頭髮可以自行set形....另qc好撚差,起碼我乃左野,機械手指有幾隻反裝左,手指淆出吾淆入,要自再組裝一次就正常返,不過最行街係我中左有一隻冇左手指頭既件,要mike哥幫我copy件先完美......: ...
少左個指宮:o
都幾多brothers like Judge Dredd 屎太濃 wow..

Share 埋其他 pics 仙..

thz...傳聞會再次拍 特警判官 Judge Dredd
原帖由 Jazzblues 於 7-1-2009 12:30 AM 發表
下身幾多關節玩,正過dcuc先,頭髮可以自行set形....另qc好撚差,起碼我乃左野,機械手指有幾隻反裝左,手指淆出吾淆入,要自再組裝一次就正常返,不過最行街係我中左有一隻冇左手指頭既件,要mike哥幫我copy件先完美......: ...

真係正,

本來諗住今日去kai旺買.....

點知...上星期去睇.."忍者龍劍傳" $11x & this "Bionic Commando Nathan Spencer" 都係 $12x

點知今日諗住去買,再去睇,oh 兩隻都要$14x now...:50:

早知上星期買啦.....:79:

學生哥唯有等平啲仙入啦....
原帖由 gnitnih 於 7-1-2009 06:37 PM 發表

真係正,

本來諗住今日去kai旺買.....

點知...上星期去睇.."忍者龍劍傳" $11x & this "Bionic Commando Nathan Spencer" 都係 $12x

點知今日諗住去買,再去睇,oh 兩隻都要$14x now...:50:

早知上星期 ...
呢個價
大大走左雞啦:no:
NECA 野有冇機好似笨大咁再版又再版?
原帖由 九十九 於 8-1-2009 05:06 PM 發表
呢個價
大大走左雞啦:no:

好正呀隻JD~
呢兩日入既3隻美玩!

黑色個隻正野黎wow(Wrarrl ?)...係loose 嗎?係咪 2-pack with conan,packing pics...

hard to find now?靚價入嗎?隻figure正唔正 ?
我終於都入左龍隼啦:$