Toysdaily 玩具日報

人人玩美玩 [美能集中營]

對佢可動冇咩期待,點不知又有驚喜,腳掌關節正,又收得好可動又咬地,手關節比 Bionic Commando 多(除機械手指)
腰間佩劍同小刀吾係流野裝飾,真係可以拉出黎,細心!近來對NECA產品頗為滿意.

原帖由 Jazzblues 於 19-1-2009 22:42 發表
對佢可動冇咩期待,點不知又有驚喜,腳掌關節正,又收得好可動又咬地,手關節比 Bionic Commando 多(除機械手指)
腰間佩劍同小刀吾係流野裝飾,真係可以拉出黎,細心!近來對NECA產品頗為滿意.

http://i190.photobucket ...

這隻是什麼......好有型...外間還有嗎???我出去睇玩具都留意下先...:43:
原帖由 mirage 於 18-1-2009 12:42 AM 發表
她的胸肌有阿龍那麼寬敞:80:

果一段其實可能有關節呢~~
原帖由 Jazzblues 於 19-1-2009 10:42 PM 發表

http://i190.photobucket ...

:$ 好多架生...
原帖由 影武者 於 20-1-2009 06:31 AM 發表

這隻是什麼......好有型...外間還有嗎???我出去睇玩具都留意下先...:43:

neca出的惡魔城呀,出面咩環境我都不太清楚,我12月係9展買,8草野,而家最有機我估雞旺3/f可能重有或上阿苦睇下啦.
原帖由 SARU 於 20-1-2009 09:33 AM 發表

果一段其實可能有關節呢~~
可以扭波
眼鏡可以強行破壞
粒的會插係鼻樑事後需要自行修保
外形上真係冇得輸

小弟終於都入左龍隼:43:
用港漫刀劍做兵器

有哪姐相伴 :34:

NECA AGE:handshake:

原帖由 Jazzblues 於 20-1-2009 19:41 發表

neca出的惡魔城呀,出面咩環境我都不太清楚,我12月係9展買,8草野,而家最有機我估雞旺3/f可能重有或上阿苦睇下啦.

明白........謝謝:78:
二佬賓周聞卡文終於出左,雖然包裝叫維安政府士兵(COG Soldier),不過我當佢係二弟,因為武器有longshot同鋸槍(重吾係佢?). body比大哥正,手關節多左,背部終於可以插武器,鋸槍開左新模,比以前更仔細,狙擊槍同鋸槍多左支棍仔可以插入背部.原全睇得出NECA肯改進(其實一早已經要甘做,為何出到第3WAVE先甘......)

兩兄弟企埋一齊,要打多人MODE先可以重現:$

賓周聞卡文

NO FACE~~~~~

its very kick ass toy

D小隊:$

正ar~~~~~~~~ neca 又屈我要入多次gow ......... 次次都覺改少少好唔抵 , 但又真係改好左wor ... 唉~
:he: 正wow.. 邊度靚價?
原帖由 Jazzblues 於 22-2-2009 05:02 PM 發表
二佬賓周聞卡文終於出左,雖然包裝叫維安政府士兵(COG Soldier),不過我當佢係二弟,因為武器有longshot同鋸槍(重吾係佢?). body比大哥正,手關節多左,背部終於可以插武器,鋸槍開左新模,比以前更仔細,狙擊槍同鋸槍多左支 ...
原帖由 evil129 於 22-2-2009 05:17 PM 發表
正ar~~~~~~~~ neca 又屈我要入多次gow ......... 次次都覺改少少好唔抵 , 但又真係改好左wor ... 唉~

之前買左邊隻?
原帖由 henryliuch 於 22-2-2009 05:55 PM 發表
:he: 正wow.. 邊度靚價?

昨日你們交收yo joe的位置:he: