Toysdaily 玩具日報

樓主: happytogether

TF 專區 x [斯比頓星] 炒飯總壇 ~ 變形金剛@人人有得玩 [IIB] p8800 TFclassics 2.0

原文章由 evilsleeper 於 1-12-2006 10:16 AM 發表

你都有王蜂仔玩~~真好啦~~:)

evilsleeper 大大你點止有王蜂仔玩,還有洛文呢??

:DD
MIRAGE o係屯門吉吉 .. 同穿梭機一樣多 :DD:DD
原文章由 happytogether 於 1-12-2006 06:00 PM 發表

#@)....無野下嘩:blame:

平又點呀,一隻都無都唔入..........學人做好人...???係就wave2唔好炒啦.....!!!
XYZ$#%..........:blame:
原文章由 cefai 於 1-12-2006 04:32 PM 發表
岩岩有朋友幫我係兆萬地庫問完
四小強一定要一set買....每隻$90,可恨我差隻Rodimus....:*
wave2就鋼鎖係炒價,大家可以放棄,#@)
只係叫friend幫我買左隻Mirage

係唔係我地起有了報告區,所以至會一set買....每隻$90:DD
希望今晚有機會可以入到隻幻影啦:die:
原文章由 yy326 於 1-12-2006 06:23 PM 發表

係唔係我地起有了報告區,所以至會一set買....每隻$90:DD

haha~咁要講多D喇:DD
今朝走一轉, 又一城反斗, 430同你講早晨...
小弟多了一隻請問有冇大大未買?

Galvatron: lee度係禁止買賣的
今日要睇睇有冇新貨wave 2 sin~
我都放棄左啦
日日係mos千色店眕都唔補貨:die:
原文章由 henryliuch 於 3-12-2006 11:23 AM 發表
今日要睇睇有冇新貨wave 2 sin~

日日都要去巡舖:cool: 我轉頭都落先:o
幾日上唔到黎, 無得睇料, 連日黎四圍去搵, 都係影都唔見w 2:die:
原文章由 happytogether 於 5-12-2006 10:17 PM 發表
幾日上唔到黎, 無得睇料, 連日黎四圍去搵, 都係影都唔見w 2:die:

雞旺地底有幻影, 但賣定價 x10%, 忍忍忍忍忍忍忍忍忍:cool::die:
幾日無睇料,又無去斗斗,吉吉,依家邊到仲有火棒..
lee幾日我冇睇,而家重未有呀?聖誕前會有驚喜嗎?