Toysdaily 玩具日報

樓主: happytogether

TF 專區 x [斯比頓星] 炒飯總壇 ~ 變形金剛@人人有得玩 [IIB] p8800 TFclassics 2.0

原文章由 kermit_ken 於 7-12-2006 10:53 AM 發表

見到佢去到18x都仲有9 個人爭緊.......乜真係等唔咩???

自炒
我尋日收到荃灣吉吉俾電話我,話有一批貨返左,問我要邊隻(因為我事前已經係個度留左名),但係個位阿姐似乎唔係好識d名啦,淨係話有藍色(相信係幻影啦),紅色就冇(太多隻係紅色啦,點估),金色(相信係鋼鎖)有一隻,跟住佢就話冇左,話d恐龍要留哂俾客,我心諗係咪真係咁多人留左名...我估係某d炒家去吉吉度留哂名,攪到一出就大家買都買唔到
原文章由 cefai 於 7-12-2006 11:12 AM 發表
我尋日收到荃灣吉吉俾電話我,話有一批貨返左,問我要邊隻(因為我事前已經係個度留左名),但係個位阿姐似乎唔係好識d名啦,淨係話有藍色(相信係幻影啦),紅色就冇(太多隻係紅色啦,點估),金色(相信係鋼鎖)有一隻,跟住佢 ...

咁X賤格:blame:
所以唯有算,慢慢等
睇到既炒家,繼續掃吧,夠pop既就掃哂全香港既貨吧
我真係唔信佢唔會不斷補貨,真係奉勸大家貴過$100就唔好買:!
原文章由 cefai 於 7-12-2006 11:29 AM 發表
所以唯有算,慢慢等
我真係唔信佢唔會不斷補貨,真係奉勸大家貴過$100就唔好買:!

一屋「鋼鎖」門鎖都可以慳番∼∼∼∼:DD:DD:DD
原文章由 cefai 於 7-12-2006 11:29 AM 發表
所以唯有算,慢慢等

有道理
有時等價格下跌再買一件玩具亦都係好事

(p.s.: 我先前在TKO反嘔見到黃蜂......)
我真係好希望炒家快d消失~~~!!!!
原文章由 kermit_ken 於 7-12-2006 10:53 AM 發表

見到佢去到18x都仲有9 個人爭緊.......乜真係等唔咩???

低b既d人都:*
報告十二點前中環and沙田反反只有 430 and 老麥
各位大哥可以唔洗去la....今日
已經唔想再撲黎撲去:cool:...咁o岩行過會上睇下有無..:?.無既就算:ar:,係我玩玩具,唔係玩具玩我:DD
07-12-2006 13:21
太古三大景點
反嘔唔駛睇

其餘兩間可以去望望~
Friend call 來老銅反反有音波
不過 lunch 過後唔知重有無
殘念....:cool:
真係玩到人都灰晒,我都唔去撲喇,有就有,無就算
孩之寶!我憎你:blame:

明明係應該人人有得玩既玩具攪到咁
同一時間全港派貨啦,玩咩呀﹖
不如寫mail去孩之寶投訴:*

[ 本文章最後由 beckham 於 7-12-2006 01:54 PM 編輯 ]
原文章由 K隆艦長 於 7-12-2006 01:26 PM 發表
Friend call 來老銅反反有音波
不過 lunch 過後唔知重有無
殘念....:cool:

但係我剛剛打電話去..佢話唔知幾時番:?,未有消息住
所以我留了名:sad:
原文章由 Toro貓 於 7-12-2006 01:49 PM 發表

但係我剛剛打電話去..佢話唔知幾時番:?,未有消息住
所以我留了名:sad:

There were many stock of soundwave in Toysrus (cwb) yesterday night!