Toysdaily 玩具日報

樓主: happytogether

TF 專區 x [斯比頓星] 炒飯總壇 ~ 變形金剛@人人有得玩 [IIB] p8800 TFclassics 2.0

:what:  未有? 未上架o乍..

不過.. 大家放心啦.. 貨量都唔少o架..
原文章由 iamrain 於 7-12-2006 07:11 PM 發表
:what:  未有? 未上架o乍..

不過.. 大家放心啦.. 貨量都唔少o架..

有無天火~大大:shy:
原文章由 asura 於 7-12-2006 02:45 PM 發表
ahh!!! 頭先10點左右經過吉吉!!!!!! 見阿姐剛剛開貨!!!!!!!!! 終於買到la!!! :^

有幾隻 龍... 幾洧息睆C慢揀.... 其他重有  紅車... 黃車.....火車...  :DD
太開心LA!! 重有vcd送.... 一陣慢慢睇先 :love:

...

請問邊間吉吉呢?
今天到各大豆豆城看過
沙田照舊得三款,問佢又話冇貨返......
又一城有貨返,但全部留哂俾人了,小弟唔知好彩定唔好彩,留左一隻上色勁差的防盜用具俾我,結果我冇要,因此可能仲有一隻上架......
tst又係話冇貨返......
頭先在cwb tru岩岩買了最後一隻鋼鎖~~
但tru都貼住"每人只限買兩隻"字樣

而家等大貨天火~~
原文章由 BUSTERMACHINE 於 7-12-2006 11:23 PM 發表

而家等大貨天火~~

豆豆城終於都做下野啦, very good:^
希望聽日可以買到啦...:no:
原文章由 jackstraw鼻屎佬 於 7-12-2006 11:31 PM 發表
豆豆城終於都做下野啦, very good:^

但佢地可能會買完... 再入過去..... 再買.... 再入..... 再買...:no:
原文章由 祖連奴 於 7-12-2006 10:43 PM 發表
請問邊間吉吉呢?

CHECK pm...
原文章由 asura 於 8-12-2006 00:11 發表

但佢地可能會買完... 再入過去..... 再買.... 再入..... 再買...:no:

呢種方法未必得
因為佢地已經將d貨放哂在倉
只在display櫃show出黎(即賣game附近果度)
所以如果要買的話每次都要同個staff講叫佢拎俾你!!
個staff拎得一兩次自然認得你架啦~
原文章由 BUSTERMACHINE 於 7-12-2006 11:23 PM 發表

而家等大貨天火~~

"大貨"?哈哈,係classic上我未見過,大家認為而家呢d係大貨咩?
有大大見阿姐開箱都係得幾隻鋼鎖:blame:
happytogether大大等一等會有大貨番wor
原文章由 asura 於 8-12-2006 12:29 AM 發表

CHECK pm...

我都想知邊度有喎!!! 我今日去過幾間同CWB反斗都唔見有喎~~~~  唔係咁玩呀!!!!
請大大PM埋比我啦~~~~
原文章由 009 於 8-12-2006 01:14 AM 發表
happytogether大大等一等會有大貨番wor

009大大, 係咪真先:^
原文章由 beckham 於 8-12-2006 01:09 發表

"大貨"?哈哈,係classic上我未見過,大家認為而家呢d係大貨咩?
有大大見阿姐開箱都係得幾隻鋼鎖:blame:

而家文同麥唔係度度都有咩??
呢d叫大貨啦掛?