Toysdaily 玩具日報

樓主: happytogether

TF 專區 x [斯比頓星] 炒飯總壇 ~ 變形金剛@人人有得玩 [IIB] p8800 TFclassics 2.0

原文章由 buyerbb 於 9-12-2006 01:38 AM 發表

啊?不是全也是double-tape的嗎??

唔係,我買那隻唔係~
原文章由 buyerbb 於 9-12-2006 01:38 AM 發表

啊?不是全也是double-tape的嗎??

我盒上下都是一張tape的:^
原文章由 Toro貓 於 9-12-2006 01:43 發表

我盒上下都是一張tape的:^

我嗰盒都係喎:shy:
原文章由 asura 於 9-12-2006 01:31 AM 發表
人地一番貨... 班賤人就yahoo放貨.... 賤.............

仲要真係有人bid先奇...!*%....痴孖筋,:blame:我情願唔玩
yahoo有人放classic馬格斯:blame:好猖狂...
見到d火棒!*) !%)都無人bid勁風涼:DD計我話,網上的classic就算原價我都唔bid,等佢坐艇:shiny:
我都想要一隻鋼鎖呀~~~ 好似到到都話有咁!!!
我之前留左名係大埔吉吉..佢今晚打比我話返左得大黃鋒同430&星星叫啊~~~
請問有無大大見有可以幫我買一隻咁多呢??
thz~~~~~~~!!!!!
原文章由 beckham 於 9-12-2006 02:48 AM 發表
yahoo有人放classic馬格斯:blame:好猖狂...
見到d火棒!*) !%)都無人bid勁風涼:DD計我話,網上的classic就算原價我都唔bid,等佢坐艇:shiny:

唉.... 早知果日見到果幾隻恐龍&紅車 就買晒番黎益下各位la.....:no:
原文章由 jackstraw鼻屎佬 於 9-12-2006 01:29 AM 發表

低能ga, 個個都放!*):*:*:*

新加坡也是这样:die::die::die:
其實有時見到有貨.... 都想買幾隻睇下有冇大大想要.....
但可惜... classic 既 qc 唔掂.... $99.9既最唔掂好似係大黃蜂..... 最好都好似係洛迪文(因為佢冇咩上色?)
所以驚買左.... 又冇人要... 到時就死lu:cool:
其實我想問.......
點解各位大大都去斗斗城買既??
特別平??
(無買過TF 唔係好識.....)

thx
原文章由 Pang219 於 9-12-2006 04:38 AM 發表
其實我想問.......
點解各位大大都去斗斗城買既??
特別平??
(無買過TF 唔係好識.....)

thx

因為代理唔俾街舖
所以只得斗斗,吉吉,千色等大百貨先有
原文章由 黃金雙子薩卡 於 9-12-2006 01:04 AM 發表

40隻鋼鎖?

鋼鎖我去到時見到一個阿叔推住好幾隻囉

我係去留名先保得住一隻=.=........:no:

想幫個朋友買多隻都唔得:cool:
原文章由 jackstraw鼻屎佬 於 9-12-2006 01:29 AM 發表

低能ga, 個個都放!*):*:*:*

同一堆人黎架......丫烏D人係唔係傻架:no:

而家個個都係留名訂貨架啦

我估可能佢地做出口生意掛:blame:
出口都未必有人要... 人地外國貨源充足..
原文章由 sleepwinnie 於 9-12-2006 09:09 AM 發表

同一堆人黎架......丫烏D人係唔係傻架:no:

而家個個都係留名訂貨架啦

我估可能佢地做出口生意掛:blame:
hi, asura 大大
PM 左你~~
原文章由 asura 於 9-12-2006 03:19 AM 發表
其實有時見到有貨.... 都想買幾隻睇下有冇大大想要.....
但可惜... classic 既 qc 唔掂.... $99.9既最唔掂好似係大黃蜂..... 最好都好似係洛迪文(因為佢冇咩上色?)
所以驚買左.... 又冇人要... 到時就死lu:cool: