Toysdaily 玩具日報

樓主: happytogether

TF 專區 x [斯比頓星] 炒飯總壇 ~ 變形金剛@人人有得玩 [IIB] p8800 TFclassics 2.0

迷人超 該用戶已被刪除
為免被大大們誤會為炒家,不便說太多了,好有大大有興趣一套4隻小的請pm我

[ 本文章最後由 八奇之老三 於 29-11-2006 11:04 PM 編輯 ]
原文章由 henryliuch 於 29-11-2006 08:23 PM 發表
今晚7:00 去左黃埔吉吉, 冇料到.. 只得登哥同430

我都去左, 唔知有冇見過你呢? :) 我絕對支持人人有玩具玩 :DD
可能都見過大大, 我一入玩具部, 就一支"戰"飛去見下有冇貨啦
原文章由 米肥 於 29-11-2006 10:44 PM 發表

我都去左, 唔知有冇見過你呢? :) 我絕對支持人人有玩具玩 :DD
原文章由 henryliuch 於 29-11-2006 10:49 PM 發表
可能都見過大大, 我一入玩具部, 就一支"戰"飛去見下有冇貨啦

我都係 :shy:
今日4點半去左荃吉, 只有一隻430:cool:
如有鋼鎖請pm我~~~
時間 :9:00pm
地點 :大埔吉吉島
物品 :430 only
某拍賣區都出現好大大,原價放洛文+ 麥加登,大大們怏d la!!
cwb報告: sogo / 反斗城~鬼影都無隻:die:

搵時發現有好多同好一齊搵緊:DD
好似玩緊野外定向咁....:cool:
原文章由 happytogether 於 29-11-2006 11:18 PM 發表
cwb報告: sogo / 反斗城~鬼影都無隻:die:

搵時發現有好多同好一齊搵緊:DD
原文章由 henryliuch 於 29-11-2006 11:28 PM 發表
好似玩緊野外定向咁....:cool:

ha..ha..有時都幾老套, 箭步去到tf 區, 會發現好多人有同一目的, 你眼望我眼咁...:shy:
原文章由 happytogether 於 29-11-2006 11:37 PM 發表

ha..ha..有時都幾老套, 箭步去到tf 區, 會發現好多人有同一目的, 你眼望我眼咁...:shy:

:shy::shy::shy:
睡先... 咁多位大大, 希望聽日番大貨啦~ 再互通消息, 對抗抄家
原文章由 Jazzblues 於 29-11-2006 11:40 PM 發表

:shy::shy::shy:

小弟尋日都見好多"同胞"~~~~~大家都好慘~~~~

我覺得報料已經冇用~~~~~炒家太快手

唯一方法係~~好似有d大大咁~~~~一見有就好似炒家咁買q晒佢,之後原價放比大家~~一人一隻仲要立刻拆packing
(唔好既地方係有一定風險)
原文章由 巴斯大人 於 29-11-2006 11:47 PM 發表

小弟尋日都見好多"同胞"~~~~~大家都好慘~~~~

我覺得報料已經冇用~~~~~炒家太快手

唯一方法係~~好似有d大大咁~~~~一見有就好似炒家咁買q晒佢,之後原價放比大家~~一人一隻仲要立刻拆packing
...

我而家都係隨緣心態, o係到互動消息及報料, 有同坐一條船既感覺, 幾有趣:shy: