Toysdaily 玩具日報

樓主: happytogether

TF 專區 x [斯比頓星] 炒飯總壇 ~ 變形金剛@人人有得玩 [IIB] p8800 TFclassics 2.0

大大都好有恆心..
原文章由 聖鬥士星矢 於 29-11-2006 09:18 PM 發表
今日太古,反反城,同吉吉島,一隻都唔見....................唉
我都大大話話白行左10多次
其實吉吉, 反反呢d可以打電話問下d sales有沒果d款, 佢地會幫你搵的, 我多數都係咁叫人留起, 聽佢地口氣佢\地已經接有關問classic既電話接到熟哂~

吉吉既話仲可以將d貨送去你附近既分店, 咁就唔使搭咁遠車, 但要等幾日等佢地d車經開果頭先會送到, 同埋有機會送送下件貨唔知去佐邊, 我自己邊過4次, 有3次都送到去

反反就沒試過咁做了~
啱啱去完屯門吉吉島,
今日返咗好多Mirage,
我夜晚八點九左右去到重有10隻左右
其它wave2就唔見啦
原文章由 ryvius 於 29-11-2006 09:41 PM 發表
其實吉吉, 反反呢d可以打電話問下d sales有沒果d款, 佢地會幫你搵的, 我多數都係咁叫人留起, 聽佢地口氣佢\\地已經接有關問classic既電話接到熟哂~

吉吉既話仲可以將d貨送去你附近既分店, 咁就唔使搭咁遠車, 但 ...

反反都可以的, 之前CYBERTRON隻UNICRON仔周圍都無, 去到問下佢, 一入倉就搵到俾我.
眾裡尋他千百度.......
原文章由 ryvius 於 29-11-2006 09:41 PM 發表
其實吉吉, 反反呢d可以打電話問下d sales有沒果d款, 佢地會幫你搵的, 我多數都係咁叫人留起, 聽佢地口氣佢\\地已經接有關問classic既電話接到熟哂~

真係?!
我聽日試下先,thz~~
其實呢d貨
我相信要返返幾多水都有
返到你驚都有大x把:cool:
只不過暫時冇得玩住啫
與其咁心急週圍撲百貨公司搵
不如慳返d時間搵多d彈藥補倉罷啦:(
黃埔分店d 師拉懶到出汁
唔肯同你搵, 又唔肯幫你留起
留低電話貨到左又唔通知聲
第二間分店有貨都唔會幫你運過黎, 要你自己去睇..
好想投訴佢地

吉吉既話仲可以將d貨送去你附近既分店, 咁就唔使搭咁遠車, 但 ...
原文章由 clement 於 29-11-2006 20:53 發表
TF新聞簡告:!

截至今日傍晚時分六點半為止,於尖咀斗斗發現巨大 " 蜂巢 ":DD 巢內懷有至少10隻 " 大蝗蜂 " 請各大大注意:shy:

可惜同場並未發任何攻擊性武器如火棒及鋼鎖之類:cool:

...

原文章由 henryliuch 於 29-11-2006 09:51 PM 發表
黃埔分店d 師拉懶到出汁
唔肯同你搵, 又唔肯幫你留起
留低電話貨到左又唔通知聲
第二間分店有貨都唔會幫你運過黎, 要你自己去睇..
好想投訴佢地

果間次次都係咁架啦, 有時連電話都唔聽..................
都唔知d 管理層點做野..
d 員工愛理不理咁..
d 玩具又爛容容...
原文章由 ryvius 於 29-11-2006 09:57 PM 發表

果間次次都係咁架啦, 有時連電話都唔聽..................

其實是不是火棒鋼鎖這些熱門已經全留起,沒有Display ??:?
之前有大大講過斗斗o既員工留起自己友...
吉吉就唔知有冇la...
原文章由 Conanevolution 於 29-11-2006 10:04 PM 發表

其實是不是火棒鋼鎖這些熱門已經全留起,沒有Display ??:?
原文章由 Conanevolution 於 29-11-2006 10:04 PM 發表

可能係咁都唔定.......打電話係雙面刃阿
:no:
如果唔係我發覺差不多個個炒家都識呢招我都唔會講出來...(最初我都係第二度講過, 而家唸番起真係有d好心做壞事...)

但如果全部留起比哂同一個人既話, 吉吉果邊, 你求下個sales佢有機會比番一隻你的, 有人試過ok, 但你可能會累到佢...

反反既就更可能一早比佢地\"內部認講"哂............
我都會繼續,大大放心la
但豆豆城應該唔會自己人留比自己人,只不過洛文太少貨,我見豆豆staff開盒,有4~5盒得果2盒內有2~3個洛文,如果留比自己人我都buy唔到la:DD